BILKA STEEL participa la AMBIENT CONSTRUCT, Cluj Napoca

Brasov - 23 februarie 2009

Comunicat tip General in Constructii

Bilka Steel va invita la Expo Transilvania, Cluj Napoca.

BILKA STEEL participa la AMBIENT CONSTRUCT, Cluj Napoca

Bilka Steel va participa la unul din cela mai importante targuri internationale specializate pe constructii – AMBIENT CONSTRUCT 2009. Astfel, va invitam a ne vizita standul in perioada 25 februarie – 01 martie 2009, in cadrul centrului expozitional Expo Transilvania, Cluj Napoca, unde echipa Bilka va va asigura consiliere gratuita privind produsele oferite.

Despre Bilka Steel SRL

DESPRE BILKA STEEL

Parcursul nostru a inceput in anul 2005 atunci cand am pus bazele Bilka. Societatea nostra produce si comercializeaza produse din tabla pentru constructii metalice, precum Tigla Metalica, accesorii pentru acoperis asigurand perioade rapide de livrare si un cost scazut al produselor.

De asemenea, compania noastra va pune la dispozitie o gama completa de jgheaburi, burlane si accesorii la preturi competitive din materiale de calitate superioara.

Astfel, Bilka Steel ofera in mod eficient Sisteme Complete pentru Acoperisuri.

Bilka Steel Srl
Brasov, Romania
Str. Padina, Nr. 7
Tel: +4 0268-548 117