TREND ALERT 2015: Alege noile bijuterii tatuate

BUCURESTI - 16 iunie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Indiferent daca esti adepta argintului sau a aurului fin de 24 de karate, cu noile bijuterii tatuate vei fi vedeta incontestabila a acestei veri.

NEW FASHION: Bijuterii tatuate

NEW FASHION: Bijuterii tatuate

Pe gat, pe umeri, pe spate, pe brate, piept sau abdomen, pe coapse, gambe sau glezne si – de ce nu? - chiar pe fata... oriunde vei alege sa aplici aceste tatuaje din argint sau din aur de 24 de karate.

Lansate la COSMOPROF – cel mai mare targ de cosmetice din Europa (Italia, Bologna) – bijuteriile tatuate au atras imediat atentia marilor creatori de moda, fiind prezentate inclusiv in cadrul renumitului Event Louis Vuitton.

Recunoasterea internationala nu avea cum sa intarzie, astfel ca in prezent, noile bijuterii tatuate reprezinta trendul absolut, atat peste ocean, cat si in europa occidentala.

Alege sa fii tu insati - diferita, unica, intotdeauna altfel. Indrazneste sa stralucesti!

Tatuajele temporare GoldSin Jewels sunt 100% produse in Italia, sunt certificate CE si 100% fara nickel. Avand doar aur de 24 carate sau argint pur si o cantitate mica de adeziv ce permite lipirea tatuajului de piele, aceste tatuaje sunt bio - compatibile oricarui tip de piele.

Iar pentru o combinatie perfecta, utilizeaza aceste bijuterii impreuna cu un machiaj BIO de la benecos.

Bijuteriile tatuate din argint sau din aur de 24 karate pot fi achizitionate alaturi de poate cea mai mare gama de cosmetice bio, ulei de argan , ulei de cocos, ulei de seminte de cactus etc. din magazinul www.bio-cosmetics.ro, distribuitor autorizat pentru Romania.

Despre BIO-Cosmetics

Trendurile se lanseaza la noi.