Produsele ecologice, tradiţionale şi ţărăneşti – oportunitate de dezvoltare

Iasi - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Cu deosebit respect, vă invităm sâmbătă, 15 noiembrie a.c., începând cu ora 10.00, la evenimentul Produsele ecologice, tradiţionale şi ţărăneşti – oportunitate de dezvoltare, ce se va desfăşura la Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iaşi (Parcul Copou).
În cadrul acestei acţiuni, va fi organizată o expoziţie cu vânzare de produse ecologice, ţărăneşti alimentare şi meşteşugăreşti şi vor fi prezentate informaţii privind legislaţia în domeniu, necesitatea asocierii producătorilor agricoli etc. Evenimentul îşi propune să aducă un plus de informare a producătorilor şi a publicului larg asupra conceptelor de ecologie, protecţia mediului, agricultură ecologică, concepte care evidenţiază tot mai mult recursul la potenţialul biologic ca mijloc de îmbunătăţire a calităţii vieţii şi a mediului înconjurător.

Produsele ecologice, tradiţionale şi ţărăneşti – oportunitate de dezvoltare

Despre BIOMA AGRO ECOLOGY CO ROMANIA

S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. S.C. BIOMA AGRO ECOLOGY CO S.R.L. este unic distribuitor pentru Romania al societatii omonime din Elvetia, cu larga recunoastere in domeniul cercetarii si productiei eco-biologice, implicata in cele mai complexe programe de cercetare pe plan mondial, fiind prezenta in 21 de tari europene prin gama de produse GEOLIFE® LINE. Certificate atoxic de catre Oficiul Federal de Sanatate Publica din Berna (Elvetia), publicate in lista oficiala a FIBLbine , BIO-Suisse, Micro-Bio, EU, IFOAM, Biocerto, Bioagricoop, Bioinspect, respectiv Ecoinspect (reprezentanta Bioinspect din Romania) produsele din gama GEOLIFE®LINE sunt utilizate cu rezultate remarcabile in: agricultura, mediu, zootehnie si industria alimentara
Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR şi Marketing