Bioportal.ro ofera cele mai bune preturi la produsele Childlife pentru imunitate copii

BUCURESTI - 11 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Retail

Odata cu toamna si apropierea anotimpului rece, Bioportal.ro, cel mai mare magazin online de produse bio si naturiste, si-a propus sa ofere cele mai bune preturi la produsele de sezon Childlife pentru imunitate copii.

Bioportal.ro ofera cele mai bune preturi la produsele Childlife pentru imunitate copii

Bioportal recomanda Childlife, solutii naturale pentru cresterea imunitatii

Bioportal promoveaza doar brand-uri dedicate stilului de viata sanatos, cu produse bio si naturale.  Childlife sunt prezenti in catalogul de produse naturiste al magazinului online cu o gama de produse special concepute pentru intarirea imunitatii.

Toamna si apropierea sezonului rece inseamna o predispozitie ridicata, in mod special la copii, pentru bolile cauzate de o  imunitate scazuta.  Imunizarea din timp este o practica recomandata de medicii pediatri pentru copiii de toate varstele, incepand cu primul an de viata.

Gama de produse Childlife are la baza doar ingrediente naturale din plante si vitamine pentru imunitate copii. Produsele sunt usor de administrat datorita prezentarii in stare lichida sau a gustului fructat al pastilelor.


Cea mai mare diversitate de produse, cele mai bune preturi pe Bioportal

Bioportal si-a facut o misiune din a aduce cumparatorilor doar produse de cea mai inalta calitate, testate si certificate. Accesibilitatea preturilor este un alt aspect de care se tine cont in alegerea gamelor de produse care intra in catalogul magazinului.

ChildLife inseamna produse pentru crestere imunitate copii din plante, ce au la baza formule testate in timp cu actiune sinergica. Cele mai multe dintre aceste produse pot fi administrate incepand cu varsta de 1 an.

Preturile avantajoase practicate de magazinul Bioportal sunt posibile doar in mediul online unde nu exista anumite costuri care cresc pretul final. Produsele din gama ChildLife se adreseaza parintilor care doresc sa isi imunizeze copiii inainte de intoarcerea la scoala sau de intrarea in colectivitate.


Despre BIOPORTAL

Despre Bioportal

Bioportal este cel mai mare magazin online bio si naturist din Romania, cu un catalog de peste 15.000 de produse unice. Echipa Bioportal pune accentul pe diversitatea si calitatea fiecarui produs in parte, pentru a oferi alternative naturale pentru cele mai comune probleme.