Comunicate Biserica Toma Cozma

Compania Biserica Toma Cozma a emis 18 comunicate de presa

 • Biserica Toma Cozma din Iasi organizeaza Pelerinaj cu bicicleta pana la Crucea Trinitas de pe Dealul Paun

  Iasi - 2 septembrie 2009


  In apropierea cinstirii Sarbatorii Sfintei Cruci, Sambata, 12 septembrie a.c., Parohia Toma Cozma din Iasi lanseaza invitatia tuturor doritorilor de calatorie cu bicicleta sa participe, la un nou pelerinaj ce va fi initiat din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 10.00 catre Crucea Trinitas de pe Dealul Paun din judetul Iasi. Aceasta Cruce, amplasata in anul 2006 la initiativa IPS Mitropolit Daniel Ciobotea (actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane), este cea mai inalta cruce din Romania, depasind ca inaltime Crucea de pe Caraiman
      comunicatul de presa

 • S-a dublat numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi

  Iasi - 10 august 2009

  Numarul participantilor la Pelerinajul pe bicicicleta organizat de Biserica Toma Cozma din Iasi creste de la o saptamana la alta. Urmatoarea iesire cu bicicletele va avea loc duminica, 16 august, incepand cu ora 14.30.    comunicatul de presa

 • Invitatie la pelerinaj pe bicicleta

  Iasi - 20 iulie 2009

  In continuarea activitatilor recreative organizate saptamanal in mod gratuit pentru tinerii interesati (dintre care amintim: repetitii pentru invatarea sau reamintirea mersului pe bicicleta, escapade cu bicicleta, jocuri sportive, club de sah, antrenamente pentru participari la competitii sportive, Curs de cantari liturgice etc.), Biserica Toma Cozma din Iasi lanseaza invitatia doritorilor de calatorie cu bicicleta sa participe sambata, 25 iulie a.c., la pelerinajul ce va porni din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 15.00 catre Manastirea Bucium din Iasi. Ca si in cazul actiunilor anterioare, prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co – cu o vasta experienta in domeniul cercetarii si productiei ecologice - vor fi puse gratuit biciclete la dispozitia tuturor tinerilor care vor dori sa participe.    comunicatul de presa

 • Simultan de Sah la Biserica Toma Cozma din Iasi

  Iasi - 3 mai 2009

  Sambata, 9 mai a.c., la Biserica Toma Cozma din Iasi, se va organiza incepand cu ora 16.00, un Simultan de Sah. Toti iubitorii de sah si cei interesati sa se initieze vor avea astfel ocazia sa invete regulile sportului mintii la Biserica Toma Cozma, sa intalneasca si sa cunoasca pasionati si importante personalitati din domeniu, ceea ce le va prilejui cu siguranta experiente inedite.    comunicatul de presa

 • Hram la Biserica Toma Cozma din Iasi. Cursuri gratuite si Club de sah

  Iasi - 21 aprilie 2009

  Ca in fiecare an, in Duminica a doua dupa Pasti, cunoscuta sub numele de Duminica Tomei, Biserica Toma Cozma, vechi monument istoric al cetatii Iasului, imbraca haine de sarbatoare intru cinstirea ocrotitorului principal, Sfantul Apostol Toma.
  Incepand cu aceasta deosebita sarbatoare, adresam tuturor elevilor si tinerilor interesati invitatia de a se inscrie la CURSUL GRATUIT DE INVATARE A CANTARILOR LITURGICE ORTODOXE — editia a VII-a. Prima sedinta va avea loc vineri, 1 mai a.c., ora 16.30.
  De asemenea, adresam tuturor copiilor, elevilor, studentilor si tinerilor interesati invitatia de a se inscrie in CLUBUL DE SAH pe care il vom constitui la parohie.

  Inscrierile se fac la Secretarul de redactie al Revistei parohiale duminicale „Credinta si fapta”, tel. 0741 706 602, 0761 621 994.
      comunicatul de presa

 • Iasi - 9 decembrie 2008

  Şi în acest an, conform tradiţiei consacrate, adresăm tuturor copiilor, elevilor, studenţilor şi tinerilor interesaţi invitaţia de a se înscrie la CURSUL GRATUIT DE ÎNVĂŢARE A COLINDELOR şi CÂNTĂRILOR LITURGICE ORTODOXE — ediţia a VII-a, pe care Biserica Toma Cozma din Iaşi îl organizează din nou. Următoarea şedinţă se va desfăşura după următorul program:

  GRUPA MICĂ: copii mici – elevi în clasa a VI-a:
  VINERI, 12 decembrie, ora 17.30

  GRUPA MARE: elevi în clasa a VII-a — studenţi, tineri:
  VINERI, 12 decembrie, ora 19.00

  Cei care doresc să se alăture grupului de colindători, se mai pot încă înscrie apelând tel.: 0741 706 602, e-mail: redactor_sef@yahoo.com.
      comunicatul de presa