Comunicate Biserica Toma Cozma

Compania Biserica Toma Cozma a emis 18 comunicate de presa

 • Iasi - 23 noiembrie 2008

  ├Äncep├ónd cu deosebita S─ârb─âtoare a celui de-al doilea hram al Bisericii Toma Cozma din Iasi - Sf. Mare Mc. Ecaterina-25 noiembrie, al─âturi de celelalte activit─â┼úi culturale aflate ├«n desf─â┼čurare la aceasta parohie, adres─âm tuturor copiilor, elevilor, studen┼úilor ┼či tinerilor interesa┼úi invita┼úia de a se ├«nscrie la CURSUL GRATUIT DE ├ÄNV─é┼óARE A COLINDELOR ┼či C├éNT─éRILOR LITURGICE ORTODOXE ÔÇö edi┼úia a VII-a, pe care Parohia Toma Cozma ├«l va reorganiza.
  O alt─â frumoas─â realizarea pe care ne-o prilejuie┼čte S─ârb─âtoarea Hramului, o constituie ├«mplinirea a 6 ani de la apari┼úia primului num─âr al Revistei Parohiale Credin┼úa ┼či fapta. Publica┼úia noastr─â este deschis─â pentru colabor─âri ziditoare ┼či pentru propuneri novatoare. To┼úi cei interesa┼úi de colaborare ┼či implicare ├«n activit─â┼úile pe care le desf─â┼čur─âm, pot ob┼úine informa┼úii suplimentare la tel.: 0741 706 602, e-mail: redactor_sef@yahoo.com.
      comunicatul de presa

 • SFIN┼óIREA NOII BISERICI ÔÇťSFIN┼óII ARHANGHELI MIHAIL ┼×I GAVRIILÔÇŁ important loca┼č de cult, construit pe vremea comunismului, ├«n localitatea PRISACANI, jude┼úul Ia┼či - Duminic─â, 9 noiembrie 2008

  Iasi - 27 octombrie 2008

  Slujba de sfin┼úire va fi oficiat─â de ├Änaltpreasfin┼úitul P─ârinte Teofan, Mitropolitul Moldovei ┼či Bucovinei ┼či Preasfin┼úitul P─ârinte Calinic Boto┼č─âneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ia┼čilor, ├«nconjura┼úi de un sobor de preo┼úi ┼či diaconi, ├«ncep├ónd cu ora 7.00. Aceast─â slujb─â va fi urmat─â de liturghia arhiereasc─â ╚Öi de masa festiv─â organizat─â la ora 13.30 la ╚ścoala general─â Prisacani. Seria manifest─ârilor va continua prin mai multe activit─â╚Ťi culturale ╚Öi sportive organizate de Prim─âria Comunei Prisacani.
  Duminic─â, 9 noiembrie a.c., cre┼čtinii care vor dori s─â participe la Slujba de Sfin┼úire a Noii Biserici din Prisacani, vor avea posibilitatea s─â o fac─â ├«n cadrul Pelerinajului pe care Parohia Toma Cozma din Ia┼či ├«l organizeaz─â cu acest prilej. Persoanele interesate sunt rugate s─â se ├«nscrie p├ón─â duminic─â, 2 noiembrie, la pangarul bisericii sau la Oficiul Parohial, tel. 0232 211 273
      comunicatul de presa

 • Concurs de sah - Memorial Prof. Constantin Ciochina, a III-a editie, la Biserica Toma Cozma din Iasi

  Iasi - 6 septembrie 2008

  Duminica, 7 septembrie a.c., se va organiza la ora 14.00, in parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi, Concursul de sah ÔÇô Memorial Prof. Constantin Ciochina.
  Aflat la a treia editie, concursul organizat de Clubul de sah Micii Sahisti din Iasi, in colaborare cu Parohia Toma Cozma, va intruni peste 100 de tineri si copii din judetul Iasi, al─âturi de profesori si personalitati renumite din domeniu.
      comunicatul de presa

 • Invita┼úie la pelerinaj pe biciclet─â

  Iasi - 4 august 2008

  ├Än continuarea activit─â┼úilor recreative organizate s─âpt─âm├ónal ├«n mod gratuit pentru tinerii interesa┼úi (dintre care amintim: repeti┼úii pentru ├«nv─â┼úarea sau reamintirea mersului pe biciclet─â, escapade cu bicicleta, jocuri sportive, club de ┼čah, antrenamente pentru particip─âri la competi┼úii sportive etc.), Parohia Toma Cozma din Ia┼či lanseaz─â invita┼úia doritorilor de c─âl─âtorie cu bicicleta s─â participe duminic─â, 10 august a.c., la pelerinajul ce va porni din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 15.00, ┼či care se va ├«ncheia cu momentul de rug─âciune al Paraclisului Maicii Domnului, de la ora 19.00, s─âv├ór┼čit tot la Biserica Toma Cozma. Ca ┼či ├«n cazul ac┼úiunilor anterioare, prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co ÔÇô cu o vast─â experien┼ú─â ├«n domeniul cercet─ârii ┼či produc┼úiei ecologice - vor fi puse gratuit biciclete la dispozi┼úia tuturor tinerilor care vor dori s─â participe.    comunicatul de presa

 • Parohia Toma Cozma din Iasi organizeaza gratuit actiuni sportive si distractive pentru tineri

  Iasi - 7 iulie 2008

  Alaturi de bogata activitate spirituala si cultural-filantropica sustinuta, Parohia Toma Cozma din Iasi organizeaza saptamanal activitati sportive si distractive pentru tinerii entuziasti din cadrul parohiei precum si a celorlalti colaboratori interesati. Aceste activitati - dintre care amintim - petreceri aniversare, drumetii, jocuri sportive, club de sah, antrenamente pentru participari la competitii sportive etc. ÔÇô alterneaza de la o saptamana la alta. Ultima actiune de acest gen s-a desfasurat in seara zilei de duminica, 6 iulie a.c., constand intr-o ÔÇ×escapadaÔÇŁ cu bicicletele in cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetatii Iasului. Prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co ÔÇô cu o vasta experienta in domeniul cercetarii si productiei ecologice - au fost puse gratuit biciclete la dispozitia tuturor tinerilor care au dorit sa participe la aceasta actiune.    comunicatul de presa

 • Iasi - 3 iunie 2008

  Cu triste┼úe ├«n suflet preo┼úii, enoria┼čii ┼či colaboratorii Parohiei Toma Cozma din Ia┼či, ne exprim─âm compasiunea pentru tragicul sf├ór┼čit al celui ce a fost Stelu Zaharia, un om harnic ┼či cu sim┼ú de r─âspundere, cu bun─â credin┼ú─â ┼či con┼čtiinciozitate, un bun coleg, prietenos ┼či cuviincios, cu respect fa┼ú─â de oameni ┼či atent fa┼ú─â de to┼úi.
  Slujba de înmormântare va avea loc în localitatea Răchitoasa, judeţul Bacău, miercuri, 4 iunie a.c., ora 11.00.
      comunicatul de presa