Prima vizita a IPS Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, la Biserica Toma Cozma – vechi monument istoric al cetatii Iasului

Locul desfasurarii: Parohia Toma Cozma din Iasi, str. Toma Cozma, nr. 41

Organizator: Parohia Toma Cozma din Iasi

Duminica, 17 august, incepand cu ora 16.00, se va oficia la Biserica Toma Cozma din Iasi, Slujba Paraclisului Maicii Domnului. Cu acest prilej vom primi prima vizita a IPS Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, la acest important monument istoric al cetatii Iasului. Suntem incredintati ca prezenta Inalt Prea Sfintiei Sale in mijlocul nostru va aduce un plus de lumina momentului de rugaciune si va constitui totodata, prin binecuvantarea si adresarea cuvantului de invatatura, o incurajare pentru membrii Consiliului si Comitetului parohial, pentru enoriasi si pentru toti cei care se ostenesc alaturi de preotii slujitori de la biserica noastra avand in vedere lucrarile de consolidare si celelalte activitati ce se desfasoara la acest sfant lacas.
In continuarea activitatilor recreative organizate saptamanal in mod gratuit pentru copiii si tinerii interesati (dintre care amintim: repetitii pentru invatarea sau reamintirea mersului pe bicicleta, escapade si pelerinaje cu bicicleta, jocuri sportive, club de sah, antrenamente pentru participari la competitii sportive etc.), Parohia Toma Cozma din Iaai va desfăsura in aceeasi zi de duminica, 17 august, incepand cu ora 17.00, un program de jocuri sportive si recreative.
Indemnam pe cat mai multi dintre crestinii nostri si apelam mai cu seama la tineri sa participe la Slujba Paraclisului Maicii Domnului, de la ora 16.00, randuiala de rugaciune foarte folositoare pentru zidirea noastra sufleteasca, dar si pentru o mai cuprinzatoare intelegere a vietii personale si a sporirii duhovnicesti, a implinirii noastre in cadrul social si familial.
Parohia Toma Cozma din Iasi este deschisa pentru colaborari ziditoare si pentru propuneri novatoare, lansand invitatie catre toti cei interesati. Vă rugam confirmati participarea la Secretarul de redactie al Revistei parohiale „Credinta si fapta”, tel. 0741 706 602. Ne bucura întotdeauna entuziasmul tinerilor in organizarea multor actiuni si in implicarea cat mai activa in viitoarele proiecte pe care ni le propunem.
Va asteptam!


Vasilica Onofrei,

Consilier Relatii Publice

tel. 0741 706 602

Parohia "TOMA COZMA"

str. Toma Cozma, nr. 41, IASI

Preot Paroh Mihai Margineanu, tel. 0742 044 844

Despre BISERICA TOMA COZMA

Bioma Agro Ecology Co SRL, tel. mobil: 0741 706 602 (Orange), 0761 621 994 (Cosmote), tel. fix: 0332 441 776, fax: 0232 211 273, e-mail: bioma.ecology@gmail.com, www.bioma.ro, Persoană de contact: Vasilica Onofrei, Consilier PR&Marketing.

Participare: Intrare libera