Proiectul ecologic “Eu iti dau oxigenul!”

Iasi - 14 mai 2010

Comunicat tip General in Social

Sambata si duminica, 15 mai, respectiv 16 mai a.c, rotaractienii din Districtul 2241- Romania si Republica Moldova vor organiza concomitent in mai multe orase actiunea „EU ITI DAU OXIGENUL\\\\\\\'. Manifestarea va Incepe simultan la ora 12, in orasele Iasi, Bucuresti, Valcea, Vaslui, Timisoara, Resita si Chisinau si va consta in marcarea copacilor cu banderole inscriptionate cu mesajul “Eu iti dau oxigenul!”

Proiectul ecologic “Eu iti dau oxigenul!”

In orasul Iasi, actiunea este sustinuta de Cluburile Rotaract Iasi 2000, Rotaract Iasi, Rotaract Curtea Domneasca, Interact Iasi 2000, proiectul fiind autorizat si de primaria locala. Voluntarii se vor intalni la ora 12 in fata Palatului Culturii si se vor imparti pe echipe acoperind zonele de interes public si trafic intens: Copou, Indepedentei, Pacurari, Podu Ros, Bahlui, Anastasie Panu, Stefan Cel Mare, Bucium.
Ca si in editiile anterioare, proiectul isi propune sensibilizarea si constientizarea populatiei asupra importantei naturii urbane in cresterea calitatii vietii de zi cu zi.


Mai multe detalii si informatii puteti gasi si pe site-urile:
http://euitidauoxigenul.ro/,
http://www.rotaractiasi2000.ro/

Despre Biserica Toma Cozma

Clubul Rotaract 2000 Iasi
Persoana de contact - Ioannis Gardikiotis, Presedintele Clubului Rotaract Iasi 2000, tel: 0742777268, e-mail: ioannis.gardikiotis@rotaract.ro
ioannis.gardikiotis@rotaract.ro