S-a stins fulgerător, ca o făclie pe altarul muncii jertfelnice

Iasi - 3 iunie 2008

Comunicat tip General in Religie

Cu tristeţe în suflet preoţii, enoriaşii şi colaboratorii Parohiei Toma Cozma din Iaşi, ne exprimăm compasiunea pentru tragicul sfârşit al celui ce a fost Stelu Zaharia, un om harnic şi cu simţ de răspundere, cu bună credinţă şi conştiinciozitate, un bun coleg, prietenos şi cuviincios, cu respect faţă de oameni şi atent faţă de toţi.
Slujba de înmormântare va avea loc în localitatea Răchitoasa, judeţul Bacău, miercuri, 4 iunie a.c., ora 11.00.

Ne-a marcat profund sfârşitul său tragic. S-a stins ca o făclie pe altarul muncii jertfelnice pentru binele comun, pentru bunul nume al colectivului în care abia intrase, dar şi pentru readucerea la frumuseţea de odinioară a Sfântului Lăcaş. În semn de recunoştinţă şi preţuire pentru tot ceea ce a făcut pentru biserică, duminică, 1 iunie, a fost oficiată o slujbă de pomenire şi s-a făcut o scurtă evocare a celui mutat la cereştile lăcaşuri, iar parohia noastră a organizat o colectă în vederea ajutorării familiei îndoliate şi atât de greu încercate. De asemenea, împreună cu societatea S.C. Simcrest S.R.L. – Bacău, la care activa, parohia va asigura cele de cuviinţă pentru înmormântare şi va întreprinde mai multe acţiuni umanitare pentru a ajuta pe termen lung familia care îi va simţi atât de mult lipsa.

Dumnezeu să-l ierte şi să odihnească în Împărăţia Cerească sufletul lui bun !

Despre Biserica Toma Cozma

Parohia Toma Cozma, str. Toma Cozma, nr. 41, Iasi
Vasilica Onofrei, Consilier relatii publice
redactor_sef@yahoo.com