BSH Electrocasnice optimizează activitatea cu SocrateCRM de la BITSoftware

Brasov - 3 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

BSH Electrocasnice, filiala concernului BSH Hausgerate GmbH, companie din cadrul Grupului Bosch, prezentă pe piața din România din 1999, a implementat SocrateCRM de la BITSoftware pentru optimizarea și automatizarea activității.

SocrateCRM la BSH Electrocasnice

“SocrateCRM este o soluție complexă care ne ajută la optimizarea efortului și la reducerea greșelilor”

Dumitru Cârstocea, Aftersales Manager la BSH Electrocasnice

Compania comercializează pe plan local aparate electrocasnice sub mărcile Bosch, Neff și Gaggenau. Gama de produse include frigidere, mașini de gătit, mașini de spălat rufe, uscătoare, mașini de spălat vase, aspiratoare, roboți de bucătărie și mașini de cafea. BSH Electrocasnice are peste 45 de angajați în România, colaborează cu cele mai mari rețele de retaileri și cu peste 40 de Service-uri la nivel național.

“Nevoia unui sistem CRM a fost întotdeauna prezentă, pentru că și anterior utilizam o soluție customizată venită la pachet cu serviciile de suport oferite de compania de Call Center cu care colaboram la momentul respectiv. În timp, cifra de afaceri a crescut, la fel și numărul de solicitări din partea clienților, și astfel am avut nevoie de o soluție nouă, flexibilă și scalabilă cu care să putem gestiona eficient și la timp toate solicitările clienților”, spune Dumitru Cârstocea, Aftersales Manager la BSH Electrocasnice.

BSH Electrocasnice a ales SocrateCRM din mai multe motive: adaptarea la nevoile interne, deschiderea prin API și posibilitatea de integrare cu alte aplicații, gradul înalt de automatizare pe care îl oferă, costurile și încrederea conferită de furnizor. Procesul de implementare a fost unul de scurtă durată, fiind nevoie ca în 3 luni aplicația să fie funcțională, astfel încât să nu existe întreruperi de activitate sau întârzieri în preluarea și soluționarea sesizărilor primite de la clienți.

În activitatea sa, BSH Electrocasnice colaborează cu toți retailerii importanți din România, dar și cu clienți mai mici care comercializează produse din mărcile reprezentate de companie. Pentru a putea soluționa toate solicitările de Service, compania lucrează cu companii de Service cu prezență națională, astfel încât preluarea solicitărilor și durata de soluționare să fie cât mai mică și în termenii impuși de legislația în vigoare.

SocrateCRM a fost integrat prin API cu Agora, soluție software folosită de companiile de Service, astfel încât comunicarea informațiilor despre clienți, sesizări, produse și alte cerințe să fie transmise automat, la fel și stările pentru fiecare sesizare în parte, ceea ce înseamnă un câștig de timp și zero erori. De asemenea, rapoartele din SocrateCRM ajută în sedințele cu operatorii de Serice în care se discută evoluția sesizărilor și nivelul de satisfacție al clienților.

“SocrateCRM ne permite să ne “jucăm” destul de mult și am putut crea niște reguli și filtre care ne ajută în activitatea de zi cu zi. Practic, am decis că nu avem nevoie de un agent de Call Center care să ia decizii, ci de o aplicație atât de bine definită, încât agentul să nu poată să greșească. Am încercat să automatizăm cât mai mult activitatea. Asta ne-am dorit cu SocrateCRM și asta am obținut. Îmi plac toate automatizările pe care le oferă SocrateCRM. Un mare câștig de timp și o mare îmbunătățire în activitate ne-a adus integrarea cu interfața curierului, care acum ne permite să generăm AWB-ul în 3 secunde. Asta înseamnă un câștig de timp, pentru că înainte generarea manuală a unui AWB dura undeva la 3 minute. La fel, și comunicarea cu operatorii de Service este mai rapidă, automată și fără erori”, spune Dumitru Cârstocea, Aftersales Manager la BSH Electrocasnice.

Descărcați studiul de caz

Despre SocrateCRM

SocrateCRM este soluția care permite utilizatorilor să beneficieze de informațiile de care au nevoie zilnic de la gestiunea oportunităților, a campaniilor de marketing, rapoarte de analiză a profitabilității clienților, gestiunea serviciilor sau definirea și operarea serviciilor. Informațiile utile sunt centralizate într-un singur loc și astfel compania își eficientizează vânzările, marketingul şi suportul oferit clienților.

Pentru mai multe detalii, accesați https://www.bitsoftware.eu

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 27 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 300 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/bsh-electrocasnice-optimizeaza-activitatea-cu-socratecrm-de-la-bitsoftware