Controlați cu precizie comerțul de produse cosmetice cu ajutorul soluției Entersoft Mobile® CRM/SFA

Brasov - 30 ianuarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Farmaceutic

Live site

Maximizați vânzările și creșteți productivitatea agenților de pe teren

entersoft mobile sfa

În industria de cosmetice concurența este acerbă, pentru că fiecare companie își revendică propria cotă de piață. Asigurați productivitatea agenților de vânzări și maximizați vânzările cu ajutorul soluției Entersoft Mobile® CRM/SFA care oferă agilitate pe teren ca să-și poată duce la îndeplinire mai ușor sarcinile zilnice.

Branduri mari de cosmetice precum L’Oréal, Apivita, Avon, Fresh Formula, Frezyderm folosesc Entersoft Mobile® CRM/SFA pentru creșterea vânzărilor și îmbunătățirea eficienței.

Înarmați-vă agenții de vânzări cu soluția high-end, pe care o folosesc cei mai buni!

Entersoft Mobile® CRM/SFA este aplicația inteligentă pentru dispozitive mobile prin care obțineți:

- Organizarea activităților zilnice și creșterea productivității
      - Facilitarea vânzărilor de tip up-sell și cross-sell, oferind conținut relevant și complet
      - Furnizarea de servicii de consiliere îmbunătățite și de calitate către clienți
      - Obținerea informațiilor valoroase cu ajutorul chestionarelor și sondajelor
      - Monitorizarea și optimizarea întregului proces de merchandising
      - Luarea celor mai bune decizii bune prin informații obținute rapid din rapoarte și analize detaliate

Contactați-ne pentru detalii

Iată doar câteva dintre poveștile de succes ale clienților noștri din industria de produse cosmetice.

Apivita a ales Entersoft Mobile® CRM/SFA pentru a-și gestiona eficient activitățile de Marketing, Vânzări și Merchandising

Încă din anul 1979, Apivita creează produse de înfrumusețare și servicii care promovează un mod de viață echilibrat și armonios, bazându-se pe natura din Grecia și pe bogata ei biodiversitate. Pasiunea și viziunea companiei au dus la extinderea sa la nivel internațional, iar pentru a putea răspunde rapid și eficient atât la cerințele unei companii în dezvoltare, cât și la nevoile clienților, APIVITA a ales Entersoft CRM & Sales Force Automation (SFA), ideală pentru activitățile agenților de teren (preluarea comenzilor, retururi, merchandising, audituri, promoții, gestiunea stocurilor, chestionare pentru consumatori, monitorizarea prețurilor etc.), dar și pentru strategia de back-office și gestionarea proceselor interne (planificarea vizitelor, aprobări, analiza competiției etc.). Cu angajamentul și metodologia Entersoft, rezultatul a fost o implementare rapidă care s-a realizat în 3 luni.

„Soluțiile Entersoft au reușit să ne ajute să oferim clienților noștri nu numai produse de înaltă calitate, ci și servicii de valoare.” - APIVITA

După implementarea noului sistem, angajații au toate informațiile critice în orice moment și în timp real printr-o platformă ușor de utilizat. În plus, echipa de management are acces la toate informațiile necesare pentru o mai bună luare a deciziilor.

L'Oréal eficientizează strategia departamentului de vânzări cu Entersoft Mobile® CRM/SFA

Lider mondial în frumusețe, L’Oréal este prezent în 130 de țări de pe cinci continente. Misiunea grupului este de a oferi cele mai bune inovații în materie de cosmetice femeilor și bărbaților din întreaga lume, cu respect pentru diversitatea lor. Scopul L’Oreal a fost de a-și consolida prezența în principalele puncte de vânzare, iar pentru acest lucru, dintre multiplele soluții evaluate, L’Oréal a selectat Entersoft Mobile SFA® pentru flexibilitatea în configurare, bazată pe nevoile specifice ale departamentului de vânzări. Posibilitățile de adaptare și personalizare au fost principalele beneficii care au dus la selecția soluției.

Echipele de vânzări folosesc acum exclusiv iPad-uri, care pot funcționa chiar și offline, în timp ce datele se sincronizează imediat ce dispozitivul este conectat  la internet.

“Cu Entersoft Mobile® SFA fiecare departament este la zi cu stadiul vânzărilor, în timp ce echipa de management are o imagine completă a eficacității strategiei în timp real. Acest lucru permite L’Oréal să-și reajusteze obiectivele pentru a-și spori competitivitatea.” - L’Oréal

Solicitați o prezentare prin completarea formularului de pe site sau contactați-ne la contact@bitsoftware.ro sau +40-368-412120.

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/controlati-cu-precizie-comertul-de-produse-cosmetice-cu-ajutorul-solutiei-entersoft-mobile-crm-sfa