Socrate 2003 - o nouă versiune a sistemului informatic integrat de gestiune a întreprinderii furnizat de Bit Software

Brasov - 11 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bit Software a lansat o nouă versiune a sistemului integrat de gestiune a întreprinderii - Socrate 2003 - la începutul lunii martie a acestui an.

Socrate 2003 -  o nouă versiune a sistemului informatic integrat de gestiune a întreprinderii furnizat de Bit Software

Socrate 2003 vine cu functionalităţi noi importante pentru clienţii din domeniile retail, distribuţie şi industria de proces, cărora se adresează în mod special.
Socrate 2003 răspunde prin noile funcţionalităţi implementate cerinţelor noului Cod fiscal cât şi obligativităţii adoptării Standardelor Internationale de Raportare Contabilă. Astfel, noua versiune cuprinde ultimele modificări legislative referitoare la jurnalele de TVA, evidenţa financiară şi contabilă (în conformitate cu reglementările IAS) a mijloacelor fixe, calculul automat al accizelor la produsele alcoolice, etc, precum şi posibilitatea lucrului cu multiple planuri de conturi în vederea raportării în alte sisteme contabile ca IAS, US GAAP, etc.
Un nou modul de administrare oferind o utilizare controlată, nivele multiple de securitate, adaptabilitate, configurabilitate este inclus în versiunea 2003 a sistemului Socrate.
De asemenea, pentru clienţii din domeniul retailului, Socrate 2003 se integrează acum cu o serie de echipamente necesare automatizării proceselor din magazin, cum ar fi Hand Held Scan Pal2, POS Wincor Nixdorf, POS IBM 2000, etc.
Socrate este un sistem informatic integrat de gestiune a întreprinderii care acoperă prin funcţionalitatea pe care o oferă toată gama de activităţi a unei întreprinderi prin pachetele Comercial, Financiar, Trezorerie, Producţie, Analize de management. Se adresează organizaţiilor medii şi mari în special din domeniile retail, distrbuţie şi industria de proces. Socrate este un sistem conceput şi dezvoltat în România cu ajutorul celor mai noi tehnologii şi instrumente de dezvoltare înglobând o experienţă de implementare de 10 ani.
Printre avantajele oferite de Socrate se numară:
• structura modulară integrată care facilitează accesarea informaţiilor în timp real;
• uşurinţa în utilizare şi accesibilitate;
• acces rapid la informaţii la distanţă (transferul datelor făcându-se automat prin internet sau linie închiriată);
• nivele multiple de securitate;
• standardizare şi protejarea investiţiei;
• valute multiple, societăţi multiple;
• implementare rapidă.
La ora actuală sistemul Socrate este folosit de peste 1500 de utilizatori în peste de 70 firme româneşti. Printre implementările de complexitate ridicată şi de succes se numără: Artima Retail Investment, Alcomsib, Alum, Astral Distribution, ATP Exodus, Beverages Distribution Group, Besta Group, CDE R Interex (Intermarche), Chemical Pharmaceutical Impex, Concept Electronics, Dasimpex, Forte Company, Gabi’s & Pappa Reale, GeCad, Grirom International, Ion Mos, IT Image, Konsta Splendid, Kronmat, Lotus Market, Map Merchant, Magna Holding, Maguay Intex, MiniMax Discount, Oil Terminal, Perla Covasnei, Perla Harghitei, Piata de Gross Agroalimentara, Piritex, Primex Distribution Group, RDS/RCS, RATP, Ziridava etc.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Localizată în Braşov, Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a relaţiilor cu clienţii şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaşională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/socrate-2003-o-noua-versiune-a-sistemului-informatic-integrat-de-gestiune-a-intreprinderii-furnizat-de-bit-software