Socrate, sistemul ERP dezvoltat de Bit Software, se integrează cu software hotelier

Brasov - 15 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Socrate, sistemul integrat de gestiune a întreprinderii dezvoltat de Bit Software - Braşov, se integrează acum cu cele mai cunoscute aplicaţii hoteliere de pe piaţa românească: Fidelio, distribuit de Bit Soft - Bucureşti, şi Hostware distribuit de Sintezis - Oradea.

Pentru industria hotelieră, Socrate oferă o soluţie în partea de back-office, integrându-se cu aplicaţiile front-office dedicate hotelurilor, restaurantelor şi barurilor, preluând datele furnizate de acestea pentru urmărire şi transfer în contabilitate.

Din punct de vedere al funcţionalităţii, Socrate acoperă în back-office, partea de aprovizionare, vânzare, trezorerie, gestiunea fluxului de numerar, producţie, partea financiar contabilă, salarizare şi mijloace fixe.

În cazul organizaţiilor care au mai multe unităţi în locaţii diferite, prin tehnologia de replicare a datelor de la unităţi la sediul central, se asigură consolidarea acestora la sediul central oferind posibilitatea analizei datelor şi luării deciziilor referitoare la activitate în timp real.

Cele mai importante avantaje oferite de această soluţie sunt: organizare mai bună şi control al activităţii; integrarea resurselor; control şi trasabilitate a proceselor şi documentelor; informaţii unitare şi analize în timp real.

La ora actuală sistemul Socrate este folosit de peste 2000 de utilizatori în peste 150 de firme din Romania. Printre implementările de complexitate ridicată şi de succes se numără: Artima Retail Investment, Alcomsib, Alum, Astral Distribution, ATP Exodus, Beverages Distribution Group, Besta Group, CDE R Interex (Intermarche), Chemical Pharmaceutical Impex, Concept Electronics, Dasimpex, Forte Company, Gabi’s & Pappa Reale, GeCad, Grirom International, Ion Mos, IT Image, Konsta Splendid, Kronmat, Lotus Market, Map Merchant, Magna Holding, Maguay Intex, MiniMax Discount, Oil Terminal, Perla Covasnei, Perla Harghitei, Piata de Gross Agroalimentara, Piritex, Primex Distribution Group, RDS/RCS, RATP, Ziridava etc.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Localizată în Braşov, Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a relaţiilor cu clienţii şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaşională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/socrate-sistemul-erp-dezvoltat-de-bit-software-se-integreaza-cu-software-hotelier