Cum faci carieră în 2016

BUCURESTI - 4 mai 2016

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Internet

Live site

Revista Biz organizează conferinţa Management360, evenimentul unde manageri şi consultanţi de top analizează căile de evoluţie echilibrată în carieră şi dezbat cele mai eficiente strategii de management în 2016. Management360 are loc pe 11 Mai la Hotel Athénée Palace Hilton Bucureşti.

Cum faci carieră în 2016

Management 360 va prezenta drumul de la middle la top management, provocările generaţiei Y, cum fac managerii tranziţia de la angajat la angajator, tendinţele în Well-Being din programele de retenţie ale companiilor şi cât de importantă este promovarea atitudinii antreprenoriale, chiar şi în marile corporaţii.

Evenimentul este dedicat managerilor care vor să avanseze în carieră, dar şi oamenilor din companii şi antreprenorilor care vor să construiască echipe performante şi să stimuleze creşterea productivităţii în rândul angajaţilor. Top manageri cu viziune, headhunteri şi specialişti în HR vor împărtăşi valoroasa lor experienţă de management şi leadership.

Printre invitaţii la eveniment se numără profesionişti, top manageri şi antreprenori cu experienţă în resurse umane şi consultanţi de business. Dintre speakeri îi amintim pe Dragos Sîrbu, CEO, Flanco; Violeta Luca, Marketing & Operations Director, Microsoft România; Nineta Ceauş, Manager Training şi Dezvoltare, Telekom România; Viorel Panaite, Managing Partner, Human Invest şi Radu Mărgărit, Trainer & Managing Director, Human Capital Resources.

Mai multe detalii despre program şi speakeri regăsiţi pe site-ul evenimentului Management360 (http://www.revistabiz.ro/management360-2016). Pentru detalii şi acreditări de presă, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/cum-faci-cariera-in-2016