Industria MarCom-ului se reunește la Best Marketing Cluj pe 23 Octombrie

Cluj - Napoca - 16 octombrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet, Cursuri

Live site

De zece ediții Biz susține cu succes conferința Best Marketing, un eveniment care captează atenția întregii industrii de MarCom din orașele importante ale României.

Află care sunt cele mai noi trenduri, în cadrul conferinței BEST MARKETING 2019 ce va avea loc la Hotel Platinia, Cluj-Napoca, pe 23 octombrie 2019.

Speakeri Best Marketing Cluj

Speakeri Best Marketing Cluj

Organizatorii promit o ediție cu speakeri profesioniști și conținut care să surprindă prin strategiile și uneltele folosite de departamentele de marketing, acoperind subiecte de la tehnologie, la media, la content și advertising.

Printre invitații conferinței se numără: Anamaria Bajan, Executive Director Marketing & PR, Caroli Foods Group; Dragoş Bucurenci, Director de Comunicare, Philip Morris România (PMI); Cătălina Ciolan, Creative Director, Vitrina Advertising; Cristina Brîndușoiu, Category Manager Home & Hygiene South Central Europe, Unilever; Mugur Pătrașcu, Founder, Screen Native, Julien Zidaru, Managing Partner, Exact Business Solutions; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice și Bogdan Teodorescu, Creative Director, Geometry.

 

În cadrul conferinței din București, Biz a lansat o nouă ediție a Anuarului Directorilor de Marketing din România. Cartea reunește peste 150 dintre cei mai importanți directori de marketing din țară, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor și coordonează campanii de marketing. Anuarul poate fi comandat aici: https://bestmarketingconference.ro/comanda/

 

Mai multe informații despre programul și speakerii evenimentului din Cluj-Napoca puteți regăsi aici: https://bestmarketingcluj.ro/speakeri/

Despre Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.