BizCamp 2009 – Tabara de Business a primaverii!

BUCURESTI - 6 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

BizCampus lanseaza inca un proiect de anvergura sub forma unei serii de conferinte, workshopuri si seminarii: BizCamp - Tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti. De la inspiratie la aspiratii - Prima editie, 7 – 8 Mai 2009, JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

BizCamp 2009 – Tabara de Business a primaverii!

“BizCamp este un eveniment nou si inedit pe piata din Romania, care isi propune sa asigure o comunicare bilaterala intre mediul de afaceri si cel academic, al tinerilor ce tintesc catre o cariera de succes. Participarea la eveniment presupune pentru companii construirea si promovarea brandului de angajator si o solutie ideala de comunicare cu viitorii angajati, viitorii clienti si parteneri” transmite Anca Matei – Manager Proiect BizCampus.

Reprezentantii companiilor de top vor aborda teme de interes si vor prezenta o noua viziune asupra viitorului. Dintre acestia amintim:
•Carmen Dumitrache, HR Director – Accenture. Tema abordata: „Emotiile. Jocul cu si joaca de-a”
•Loredana Matei, Trainings Coordinator & Personal Marketing - Porsche Romania. Tema abordata: „Viziunea clara sau despre lupta dintre Generatia Post-It si Generatia To„
•Elena Voicu, HR Manager – Kraft. Tema abordata: „Cine este noul antrenor?”

Alti speakeri in conferinte: Florin Grozea – Artist, Blogger si Antrepenor Online la eOk.ro, Andreea Raicu – Prezentator Prima TV, Serban Huidu – Director de Programe Kiss FM, Andreea Fried si Adrian Bucur – Prezentatori Stiri Focus Prima TV.

Programul complet este disponibil pe www.bizcamp.ro.

Despre BizCampus

BizCampus reprezinta un instrument perfect integrat de Marketing si HR si detine o platforma de comunicare bazata pe trei canale:
•Eveniment BizCamp,
•Ghidul BizCampus de Cariera pentru Studenti,
•www.bizcampus.ro - portal de business adresat segmentului tanar al populatiei.

Andreea Nakov
BizCampus
andreea.nakov@bizcampus.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bizcampus/bizcamp-2009-tabara-de-business-a-primaverii