Yachting - noi produse pe piata romaneasca

Constanta - 31 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Doua noi reprezentate in Romania - Lomac & Marinetek

Black Sea Magic, firma specializata in Yachtingul de agreement, isi suplimenteaza oferta de produse pentru 2006 pe piata romaneasca. Pe linga cunoscutele yachturi cu vele Hunter si cele cu motor Silverton, introduce in premiera in Romania in 2006 si gama de ambarcatiuni usoare Lomac. Ambarcatiunile Lomac, caracterizate de un nivel calitativ deosebit de ridicat urmeaza sa completeze oferta de ambarcatiuni pe care Black Sea Magic o promoveaza deja.

Incepind cu acest an, in premiera absoluta pentru Romania, Black Sea Magic in parteneriat cu Marinetek, cel mai mare producator de pontoane din Europa, urmeaza sa ofere solutii la cheie pentru amenajari de porturi de agrement, la tarmul marii, sau pe apele interioare.

Despre BLACK SEA MAGIC S.R.L.

Infiintata in Decembrie 2004, firma Black Sea Magic are doua teluri in jurul carora isi cladeste activitatea:

Sa promoveze, sa sustina si sa se implice direct in procesul de dezvoltare a yachting-ului si a activitatilor colaterale in Romania.
Sa participe activ la dezvoltarea infrastructurii de care este nevoie pentru practicarea yachting-ului sub toate formele lui.

Activitatile desfasurate de catre companie sunt toate ghidate de o singura idee, aceea de a pune la dispozitia partenerilor/clientilor nostri produse si servicii de inalta calitate si tinuta.

Remus Cristy Baisan

+40 722 191920
cbaisan@blackseamagic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/black-sea-magic-s-r-l-/yachting-noi-produse-pe-piata-romaneasca