3 Motive pentru care cumpararea unei locuinte trebuie amanata!

Cluj Napoca - 25 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Toata viata ti-ai dorit o locuinta a ta! Acum ai reusit sa acumulezi resursele financiare necesare, ai reusit sa-ti convingi familia ca trebuie sa faci acest pas, te vezi deja deschizand in fiecare seara aceeasi usa, pe care sta scris mandru numele tau.

3 Motive pentru care cumpararea unei locuinte trebuie amanata!

Noi iti spunem sa te mai gandesti! Ambitia si optimismul tau te pot indemna uneori sa faci o investitie gresita si de aceea iti prezentam o serie de factori, care trebuie sa fie luati in considerare, pentru a evita pasii gresiti spre locuinta visurilor tale.

1. Atunci cand pentru diferite motive (scoala, job, familie) te muti intr-o localitate noua, ai cel mai bun motiv pentru ca amanarea deciziei de cumparare sa fie cea mai buna solutie. Incearca sa studiezi zonele sa vezi care se potriveste stilului tau de viata. Scoala sau serviciul sunt locurile in care trebuie sa ajungi dimineata, la prima ora, in conditiile unui trafic aglomerat. Nu uita acest aspect, pentru ca timpul tau este foarte valoros! Accesul la facilitati este un alt lucru important cand iti alegi zona. Fie ca este vorba de nevoi de alimentatie publica, de cultura sau de petrecere intr-un mod placut a timpului liber, sunt aceste locuri accesibile in zona aleasa de tine? Drept urmare, atunci cand vrei sa achizitionezi o locuinta intr-un oras nou, este mai bine sa alegi cu grija. Locuieste o perioada in chirie! Acomodeaza-te! Este cea mai buna solutie!

2. Nesiguranta locului de munca reprezinta un alt motiv ce ar trebui sa te incetineasca in drumul tau spre semnarea contractului de vanzare-cumparare pentru o locuinta. Fie ca poate fi vorba de restructurari in cadrul companiei in care lucrezi, fie de promovari urmate de transferuri, aceste aspecte te pot destabiliza in viitor si te pot aduce in situatii neplacute. Fa-ti calculele din timp, pe termen lung. Care sunt aspiratiile tale? Compania in care lucrezi iti poate oferi conditii de dezvoltare profesionala pe termen lung? Crezi ca in viitor iti vei schimba locul de munca? Trebuie sa ai raspunsuri la toate aceste intrebari!

3. Situatia maritala este al treilea motiv care poate sa duca la o amanare a cumpararii, iar acest aspect sa fie cea mai buna varianta. Daca nu esti casatorit, ai alte necesitati legate de o locuinta. In general, suprafata utila a acesteia nu trebuie sa fie foarte mare, bucataria unde abia iti amintesti sa calci, poate sa nici nu existe, livingul poate sa fie si intunescos- tu oricum seara tarziu ajungi acasa. Toate aceste lucruri se schimba atunci cand este vorba de familie. Este nevoie de confort, de liniste, de o zona buna, de gradinita sau scoala in apropiere, etc. Nu este cea mai buna varianta sa cumperi si sa fii nevoit sa vinzi din nou intr-un timp scurt!

Despre autor: Blitz Imobiliare - agentie imobiliara din Cluj Napoca, ce ofera o gama larga de oferte si servicii imobiliare: apartamente de vanzare si inchiriat, case-vile, spatii comerciale si terenuri etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blitz-imobiliare/3-motive-pentru-care-cumpararea-unei-locuinte-trebuie-amanata