Business Review va invita la Foreign Investors Forum

BUCURESTI - 22 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Foreign Investors Forum, care continua evenimentele din seria Country Focus, va avea loc pe 7 decembrie la hotel InterContinental, incepand cu ora 17.30. Evenimentul ce va aduce impreuna comunitatile straine de business din Romania, va fi urmat de un cocktail si un business mixer reunind reprezentanti de top ai mediului de afaceri, ai autoritatilor romane si oficialitati.

Pe parcursul anului 2010, Business Review a organizat in cadrul seriei Country Focus evenimente dedicate celor mai dinamice comunitati straine de investitori din Romania – olandeza, greaca, americana, elvetiana, germana, britanica sau rusa – reunind peste 300 de companii si 500 de participanti: investitori, manageri, antreprenori si reprezentanti ai ambasadelor si camerelor de comert bilaterale.

Dezbaterile din cadrul evenimentelor Country Focus de pana acum au evidentiat mentinerea interesului investitorilor straini pentru piata romaneasca, determinand efortul conjugat al acestora pentru imbunatatirea climatului economic din Romania. In acest sens, fiecare eveniment Country Focus ce s-a concentrat pe cate o comunitate nationala de business din Romania a adus in discutie noi si noi situatii de solutionat dar si propuneri de rezolvare a acestora.

Evenimentul Foreign Investors Forum isi propune sa aduca impreuna toate comunitatile de business din Romania , cei mai importanti reprezentanti ai autoritatilor, ambasadori si atasati comerciali, pentru a dezbate asupra unor masuri concrete de resuscitare a economiei romanesti. Vorbitorii dar si invitatii vor fi incurajati sa propuna solutii pentru dinamizarea mediului de afaceri din Romania, prezenta in panel fiind deja confirmata de catre Jean VALVIS - CEO & General Manager - Valvis Holding, Andreea Paul Vass, consilier personal al Primului Ministru, Peter de RUITER, presedinte al Camerei de Comert Romano-Olandeze si partener in Tax & Legal Services al PricewaterhouseCoopers.

Temele de discutie vor include:

Afacerile in Romania: stimuli vs bariere pentru investitiiProbleme legate de infrastructuraMasurile investitorilor straini pentru a resuscita economia romaneasca. Rezultatele raportului FIC.Domenii cu potential mare de investitii si dezvoltare: energie, agricultura, banking, retail, productie, IT&CPolitica fiscala a Romaniei si impactul acesteia asupra afacerilorAnaliza fuziunilor si achizitiilor si a investitiilor straine directe din Romania in 2010.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Accenture, Aqua Carpatica si Lufthansa Group.

Detalii despre evenimene si program  sunt disponibile pe www.business-review.ro/events

Despre Bloc - Notes Media S.R.L/ Business Review

Pentru detalii si acreditari va rugam contactati Business Review: Adina Milea, Marketing Manager: adina.milea@business-review.ro; 031.040.09.31

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloc-notes-media-s-r-l-business-review/business-review-va-invita-la-foreign-investors-forum