Gala premiilor Business Review- 4 martie, Athénée Palace Hilton Hotel

BUCURESTI - 1 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Castigatorii premiilor Business Review vor fi anuntati pe 4 martie in cadrul Galei care va avea loc la Athénée Palace Hilton Hotel. Aceasta este cea de-a V-a editie a galei de premiere organizata de Business Review pentru a celebra cele mai importante realizari in business din anul 2009, companiile si oamenii care au stat in spatele lor.

Juriul acestei editii este format din: Steven van Groningen- Raiffeisen Bank, Mariana Gheorghe- Petrom, Peter Jansen - Cohn&Jansen, Oliver Olson - CEU Business School, George Alberts - KD Investments, Ion Florescu - New Europe Capital, Matei Paun - BAC Romania, George Mucibabici-Deloitte Romania, Alexandra Gatej- Consilier prezidential, Eva-Simone Perauer - Casa Austria, Friedrich Niemann - Athénée Palace Hilton, Sorana Savu - Premium Communications.

Noi categorii au fost adaugate anul acesta, iar dupa evaluarea aplicatiilor, juriul a desemnat nominalizatii fiecarei categorii:

Clean business award
Nominalizari: Coca-Cola HBC, RTC Q Power, CEZ Group, Monsson Group

On-line project of the year award
Nominalizari: Orange, Okazii.ro, Banca Transilvania, BCR, Petrom

Customer focus strategy award
Nominalizari : Orange, Carrefour , CallPoint.

Entrepreneur of the yeard award
Nominalizari: Marius Ghenea , Dragos Petrescu, Familia Marcu, Jean Valvis , Gabriel Comanescu. BCR, suporter al acestei categorii, va inmana premiul castigatorului, desemnat de Juriul BR Awards.

Sustainable business practices award
Nominalizari: OMV Petrom, Unicredit Tiriac , Baumax. Raiffeisen Bank , suporter al acestei categorii, va inmana premiul castigatorului, desemnat de Juriul BR Awards.

Business leader of the year
Nominalizari: Denis Rousset – Groupama, Angela Cretu – Avon, Marius Persinaru – Xerox

Deal of the year award
Nominalizari: Cosmote Group, Grup Servicii Petroliere

Effective marketing award
Nominalizari: Albalact, Fabryo , Adevarul

Excellence in business award
Nominalizari: Dacia, Ford, Albalact, IIruc Service. Compania Accenture, suporter al acestei categorii, va inmana premiul castigatorului, desemnat de Juriul BR Awards.

Regulamentul si procedurile de jurizare sunt disponibile pe www.business-review.ro/events
200 de lideri, investitori, oficialitati si personalitati de top din domeniul afacerilor vor fi prezenti la Gala de premiere, care va incepe la ora 19.00 in sala Le Diplomate a hotelului Athénée Palace Hilton.

Despre Bloc - Notes Media S.R.L/ Business Review

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.business-review.ro/events

Pentru mai multe detalii despre eveniment, participare si acreditari, contactati Adina Milea, Marketing Manager Business Review, adina.milea@business-review.ro
events@business-review.ro