Risk Management Forum- Iti protejezi corect afacerea?

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

In 2010 riscurile au devenit o realitate mai palpabila decat oricand, iar managementul riscului o sursa de avantaje competitive in business. Business Review organizeaza Risk Management Forum, un eveniment dedicat analizei riscurilor cu care se confrunta companiile din Romania si modului de creare a unor solutii si sisteme de management al acelor riscuri, fie ca este vorba riscuri de piata, de credit sau operationale. Forumul va avea loc in data de 17 noiembrie 2010 la Hotel InterContinental.

Risk Management Forum- Iti protejezi corect afacerea?

Subiectele abordate includ managementul riscurilor comerciale in companiile din Romania, managementul riscului intern in Romania, instrumente de implementare a strategiilor de management a riscurilor, transferarea riscurilor catre alte parti, provocarile cu care se confrunta departamentele financiare, managementul riscului din perspectiva institutiilor financiare si altele.

Vor dezbate probleme legate de managementul riscului specialisti precum Iulian PATRASCANU - Managing Partner, Fine Law, Patrascanu & Associates, Alina NEGRILA - Managing Director, Mattig Management Partners, Cristina APAHIDEANU - Management Consultant, Horvath & Partners, Prof. Dr. Joerg K. MENZER - Managing Partner, Noerr Romania.

Programul evenimentului va include si un workshop sustinut de Fine Law, Patrascanu & Associates, cu tema „Compliance Matters”, pentru a oferi o perspectiva din punct de vedere juridic asupra managementului riscurilor in companiile din Romania.

Despre Bloc - Notes Media S.R.L/ Business Review

Detalii despre eveniment si program sunt disponibile pe www.business-review.ro/events


Pentru inscrieri si acreditari va rugam contactati pe Adina Milea- adina.milea@business-review.ro; 031.040.09.31
events@business-review.ro