Acum poti organiza team building-uri chiar in Cluj Napoca cu sedintele de laser tag

Cluj - Napoca - 28 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Organizarea de team building-uri a devenit tot mai des cautata in randul diferitelor companii. Beneficiile unui team building sunt numeroase, mai ales atunci cand vorbim despre companiile care au un numar mare de angajati. Insa de cele mai multe ori organizarea de team building-uri inseamna cautarea unor activitati sau locatii care sa se poata desfasura in afara orasului si pentru mai multe zile.

team building Cluj

team building Cluj

Chiar daca si aceste actiuni sunt benefice pentru sudarea legaturilor dintre colegii si angajatii unei companii, trebuie spus ca nu intotdeauna exista timpul sau disponibilitatea din partea angajatilor pentru a pleca de acasa si in timpul liber sau pe durata weekend-ului. In acest context este important pentru companii sa aiba si optiunea unor actiuni de team building pentru un interval mai scurt, dar in care sa se atinga obiectivul unor astfel de actiuni.

O astfel de optiune o reprezinta sedintele de laser tag. Daca iti doresti organizarea unui team building Cluj, trebuie spus ca acum poti sa organizezi o astfel de actiune prin intermediul unei sedinte de laser tag. Laser tag-ul este un joc de tip army in care se folosesc arme cu semnal cu infrarosu. Acest tip de semnal este receptat de o vesta special conceputa pentru jucatorii care participa la sedintele de laser tag. In acest mod se acumuleaza puncte si jucatorii care sunt „nimeriti” foarte des urmeaza a fi eliminati din joc.

Sedintele de laser tag se pot desfasura in aer liber, dar cel mai adesea vorbim despre spatii special concepute pentru organizarea unor astfel de sedinte. Aceste arene concepute pentru laser tag ofera atmosfera unui teren perfect pentru „lupta” si pentru foarte multa adrenalina. Datorita faptului ca laser tag-ul nu presupune contact fizic, acest joc nu este deloc violent. De cealalta parte, vorbim despre un joc care implica foarte multa miscare fizica pe durata celor 20-30 de minute cat dureaza o sesiune de laser tag.

Laser tag-ul poate fi o alegere ideala pentru un team building Cluj prin faptul ca este un joc care contribuie la consolidarea relatiilor dintre membrii echipei, acesta fiind principalul scop pentru care companiile aleg sa organizeze astfel de activitati.

Mai mult, laser tag-ul poate aduce contributii importante in consolidarea spiritului de competitie, lucru foarte important intr-o piata competitiva indiferent de domeniul de activitate. Nu in ultimul rand vorbim despre costuri mult mai mici pentru companiile care doresc sa organizeze team building-uri sub forma unor sedinte de laser tag.

Daca toate aceste aspecte te-au convins ca sedintele de laser tag sunt perfecte pentru organizarea unui team building Cluj, trebuie spus ca poti beneficia de arene special amenajate si de echipamentul necesar pentru acest joc odata ce apelezi la serviciile celor de la Dipic Fun. Aici vei gasi cadrul necesar pentru a te bucura de sedinte de laser tag. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa rezervi o sesiune de laser tag. Pentru mai multe informatii privind laser tag-ul si sesiunile puse la dispozitie de cei de la Dipic Fun te invitam sa accesezi dipicfun.ro.