Automatic Gearbox unitate de service auto specializata in reparatii cutii viteze automate

BUCURESTI - 2 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Cu o experienta mai mare de 20 de ani in domeniul reparatiilor diferitelor cutii de viteze si cu o experienta mai mare de 15 ani in ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate, firma SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti ofera o paleta foarte diversificata de servicii in solutionarea cat mai eficienta a oricarei defectiuni aparute la cutiile de viteze automate.

.

Pentru ca parcul auto din Romania a inceput sa fie tot mai intens „populat” cu masini care functioneaza pe cutii de viteze automate, la Automatic Gearbox am realizat faptul ca mecanicii specializati in astfel de cutii de viteze sunt foarte putini si prin urmare am ales sa ne instruim personalul in tari precum Olanda si Germania pentru a ne asigura ca oferim clientilor nostri cel mai ridicat nivel de profesionalism.

O masina care functioneaza pe cutie de viteze automata inseamna mai multe atuuri pentru sofer, dar in acelasi timp datorita complexitatii cutiei de viteze, aceasta are nevoie de interventii din partea personalului specializat si in niciun caz nu este recomandata solutionarea pe cont propriu a oricarei probleme aparute la cutia de viteze automata.

Atunci cand apelezi la serviciile Automatic Gearbox obtii eficienta si rapiditate in reparatii cutii viteze automate indiferent de complexitatea problemelor cu care te confrunti. Pentru a rezolva cat mai rapid orice defectiune, la Automatic Gearbox poti beneficia de o diagnoza fara a avea nevoie de o programare. De asemenea, orice diagnoza oferita de mecanicii unitatii noastre de service auto este gratuita.

Prin urmare, nu ai niciun motiv pentru care sa nu alegi serviciile de diagnoza oferite de Automatic Gearbox.Imediat ce ai simtit ca nu functioneaza corespunzator cutia de viteze automata a masinii tale, te asteptam in service si imediat vom identifica problema cu care te confrunti.Ulterior, in functie de problema pe care mecanicii nostri o vor gasi, se va realiza un raport, iar apoi se vor cauta cele mai rapide si eficiente solutii pentru rezolvarea problemelor sau a defectiunilor aparute la cutia de viteze automata.

Fie ca reconditionam piesele uzate, fie ca inlocuim aceste piese, la Automatic Gearbox vei beneficia de servicii profesioniste si de piese de cea mai buna calitate. Orice piesa folosita pentru a inlocui piesele uzate beneficiaza de garantie.Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de unitatea noastra de service auto in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate acceseaza www.reparatiecutieautomata.ro.

Pentru ca stim ca orice defectiune a cutiei de viteze inseamna costuri nedorite si neprogramate pentru clientii nostri, la Automatic Gearbox ne asumam faptul ca vom cauta mereu cele mai ieftine, dar in acelasi timp cele mai eficiente solutii.Astfel, inlocuim piesele uzate doar atunci cand acestea nu mai pot fi reconditionate astfel incat sa ofere garantia functionarii in parametrii optimi a cutiei de viteze automate.

Trebuie subliniat faptul ca intreg personalul care lucreaza pentru Automatic Gearbox este autorizat de catre Registrul Auto Roman (RAR), acest aspect fiind o garantie pentru toti cei care opteaza sa treaca pragul unitatii noastre de service atunci cand au nevoie de reparatii cutii viteze automate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/automatic-gearbox-unitate-de-service-auto-specializata-in-reparatii-cutii-viteze-automate