Banda adeziva PVC- banda izolatoare performanta

Cisnadie - 29 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Daca sunteti in cautare de banda adeziva PVC Diafoam este partenerul de nadejde de care aveti nevoie. Aici gasiti benzi de diferite modele si dimensiuni, ce sunt folosite intr-o gama larga de aplicatii din industrie.

.

.

Suntem o companie specializata in fabricarea si comercializarea de benzi adezive din PVC si implementam inovatia tehnologica, pentru a va oferi produse de exceptie. In tot ceeea ce facem tinem cont de nevoile practice ale consumatorilor si ne adaptam cu usurinta cerintelor pietei. Va punem la dispozitie o gama vasta de solutii inedite pentru ca produsele noastre sunt special adaptate nevoilor fiecarui client.

Aceste benzi sunt special concepute pentru a se bucura de o arie larga de aplicabilitate. Sunt deosebit de rezistente la foc, la agenti chimici si sunt adecvate utilizarii si la instalatii electrice. Ne implicam activ de fiecare data deoarece ne simtim responsabili fata de clienti sa le oferim produse de calitate si sa le oferim cele mai bune solutii tehnologice in materie de izolatii. Misiunea noastra este sa le furnizam produse eficiente de care au nevoie, care sa le ofere un sprijin real in desfasurarea activitatii lor.

Banda adeziva PVC- absolut necesara

Si pentru ca suntem mereu orientati catre clienti va asiguram de faptul ca aceasta banda adeziva PVC va face munca de zi cu zi mult mai usoara si eficienta. Asadar, trebui doar sa accesati site-ul nostru www.dianacis.ro  sa verificati disponibilitatea produsului si sa va bucurati de precizia livrarii.

Nu ne temem de cocurenta deoarece vrem sa ocupam un loc fruntas pe piata de profil, cu orice pret. La nevoie, oferim comsultanta tehnica gratuita clientilor si le stam la dispozitie cu sfaturi practice si utile care sa le faca alegerea mult ma usoara.

Banda adeziva PVC – produs calitativ

Suntem unul dintre principalii distribuitori de banda adeziva PVC foarte rezistenta, usor adaptabila, atat pentru amenajari interioare cat si exterioare. Aceasta este prevazuta cu un adeziv pe bază de cauciuc, cu aderenta ridicata fiind destinata acoperirii suprafetelor cu folie. Vestea buna este ca se poate folosi la fel de bine si la temperaturi scazute si se poate rupe usor cu mana, fara a fi nevoie de alte ustensile.

Suntem o firma cu o vasta experienta in domeniu care ne-a oferit posibilitatea sa avem colaborari de prestigiu de-a lungul timpului ceea ce ne-a ajutat sa ne mentinem standardele inalte de calitate la nivel european. Banda adeziva poate fi folosita pe o mare varietate de suporturi, atat in domeniul de uz casnic, cat si in cel de uz industrial.Aceasta are proprietati net superioare fata de banda simpla fiind cu mult mai eficienta dat fiind faptul ca se lipeste mult mai bine si are o rezistenta mult mai mare. De asemenea are o duritate marita la frecare, temperaturi si umiditate ridicate si intemperii.