CADexpert NET ofera ultimele versiuni de solutii software AutoCAD

BUCURESTI - 11 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

In randul proiectelor din domenii de activitate precum arhitectura, mecanica, constructii, infrastructura, instalatii si GIS sunt folosite in ultimii ani foarte multe programe asistate de computer. Dintre cele mai renumite si des utilizate astfel de programe asistate de computer regasim aplicatia software AutoCAD . Acest program asistat de computer poate fi folosit pentru proiectare, analiza, simulare, vizualizare sau pentru managementul diferitelor proiecte din domeniile anterior amintite

AutoCAD

Principalul obiectiv pentru folosirea acestui software este acela de a aduce un plus de precizie in diferite etape ale proiectului si pentru a creste nivelul de automatizare a proceselor avand caracter repetitiv. De aici deriva si reducerea timpului alocat pentru anumite procese repetitive. Pentru a raspunde celor mai actuale cerinte in arhitectura, constructii, infrastructura, mecanica sau instalatii a fost lansata versiunea de AutoCAD LT 2022.

Experienta imbunatatita cu ajutorul versiunii LT 2022

Orice software care aduce imbunatatiri cauta sa pastreze functionalitatile anterior implementate care erau apreciate de utilizatori si sa contribuie cu upgrade-uri care sa ofere un plus de functionalitate. In acest sens versiunea LT 2022 de AutoCAD aduce o serie de imbunatatiri in privinta functionalitatilor pentru ca in faza de proiectare bidimensionala a constructiilor civile si a celor industriale diferite operatiuni sa fie efectuate cu o precizie mai mare si intr-un timp mai scurt.

AutoCAD LT 2022 este o planseta inteligenta care faciliteaza accesul la un spatiu de lucru avand o interfata foarte prietenoasa si care este extrem de performant. Acest spatiu de lucru asigura cadrul perfect pentru realizarea oricarei documentatii pentru un proiect care se doreste a fi implementat in domeniul arhitecturii sau al constructiilor.

Noua versiune de AutoCAD asigura utilizatorilor accesul la o serie de unelte cu rol in editarea geometriei pentru proiectele de arhitectura si de constructii.Un alt update propus de aceasta versiune se refera la posibilitatea de a integra fluxul de lucru in diferite etape ale proiectarii prin folosirea concomitenta a aplicatiilor web si a celor mobile.

Pe baza acestor aplicatii atat arhitectii, cat si proiectantii, dar si beneficiarii vor putea vizualiza si edita proiectul la care lucreaza indiferent de locul unde se afla. Cu alte cuvinte, toti factorii implicati vor avea acces la datele proiectului la care lucreaza.

AtuoCAD LT 2022 inseamna si o imbunatatire in privinta automatizarii pentru anumite procese si operatiuni specifice. De aici rezulta o crestere semnificativa a productivitatii si un plus in privinta fluxului de lucru. Nu in ultimul rand merita amintita functionalitatea care permite efectuarea de adnotari sub forma de text care se pot realiza intr-un tabel pentru oricare dintre desenele bidimensionale ale proiectului.

Licentiere pentru versiunea LT 2022

Pentru a te bucura de toate aceste update-uri aduse de cei de la Autodesk versiunii de AutoCAD LT 2022 nu iti ramane decat sa cumperi licenta pentru acest software. In acest sens este recomandat sa apelezi la o firma care comercializeaza astfel de licente, iar una dintre firmele cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate este CADexpert NET.

Aceasta firma pune la dispozitia clientilor sai o multime de programe asistate de computer pentru proiecte din domenii precum constructiile, arhitectura, infrastructura sau instalatii.Pe langa faptul ca vei putea achizitiona licenta pentru versiunea LT 2022 a programului AutoCAD, atunci cand apelezi la CADexpert NET vei putea beneficia inclusiv de servicii de consultanta tehnica pentru alegerea celor mai bune astfel de aplicatii software pentru domeniul in care activezi.

In acelasi timp vei putea opta pentru instruire in ceea ce inseamna utilizarea noilor functionalitati implementate in aceasta versiune de software de la AutoCAD. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile si produsele celor de la CADexpert NET poti accesa www.cadexpert.eu.

Taguri: autocad
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/cadexpert-net-ofera-ultimele-versiuni-de-solutii-software-autocad