Calatoriti in siguranta cu serviciul de transport persoane de la Lukadi Transport!

BUCURESTI - 28 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Suntem o firma acreditata, care respectam cu strictete normele legale pentru ca ne dorim sa activam pe piata pentru o lunga perioada de acum inainte. Cu noi au calatorit mii si mii de oameni, care au ales serviciul de transport persoane , oferta fiind garantata de cel mai bun raport calitate-pret.

.

Noi suntem mereu preocupati de clienti pentru ca ne dorim ca acestia sa profite pe deplin de sansa de a calatori alaturi de personalul nostru specializat. In cazul unor obstacole aparute pe drum, nu va ingrijorati pentru ca noi suntem aici sa facem fata cu brio oricaror provocari. Pentru orice defectiuni aparute pe drum, o echipa se va deplasa la locul respectiv si va incerca sa remedieze problema cat mai eficient.

In aceasta situatie, ne simtim obligati sa recurgem la inlocuirea autovehicului care necesita o perioada mai lunga de reparatie cu unul functionabil, care sa preia pasagerii si sa  isi continue linistit drumul, pentru a ajunge la timp la destinatia dorita.

Serviciile noastre de calitate superioara respecta standardele impuse prin lege si aduc satisfactie tuturor persoanelor care isi manifesta interesul de a calatori alaturi de noi. Pe parcursul timpului, am reusit sa ne formam cu personal de un inalt grad calitativ, ce poate sa satisfaca cu usurinta toate exigentele impuse.

Transport persoane - firma de renume national

Lukadi Transport va ofera o gama larga de servicii de transport persoane, pentru ca doreste sa fie mereu pe placul clientilor. Noi intentionam sa asiguram transportul tuturor celor care vreau sa ajunga la o anumita destinatie, intr-o anumita perioada de timp si vrem sa ne mentinem pozitia de lideri pe piata pentru o perioada lunga de timp.

Astfel, suntem increzatori intr-un viitor stralucitor de indata ce reusim sa imbinam armonios cele doua elemente definitorii care stau la baza activitatii noastre, si-anume profesionalismul si seriozitatea cu care ne abordam fiecare proiect.

Noi ne aflam in dezvoltare permanenta iar soferii nostri participa la cursuri de specializare, ori de cate ori li se ofera ocazia. Vrem sa fim cei mai buni dintre cei buni si ne dorim sa implementam cu succes tehnicile de ultima generatie aparute in acest domeniu, spre satisfactia clientilor nostri

Transport persoane -soferi profesionisti

Noi va stam la dispozitie cu  servicii de transport persoane  la standarde europene. Va oferim nenumarate posibilitati de transport cu autocare si microbuze moderne, pentru a beneficia de o calatorie confortabila, in conditii de maxima siguranta.

Lucram doar cu soferi experimentati, ceea ce va ofera incredere deplina, ori de cate ori alegeti sa calatoriti cu noi. Noi asiguram conditii excelente de pregatire teoretica si practica a soferilor, care iau parte cu drag la cursuri, pentru a se depasi pe ei insisi. Ne dorim rezultate eficiente pe termen lung de aceea facem eforturi considerabile de a solutiona rapid si practic, chiar si cele mai exigente cerinte.Pentru oferta personalizate accesati site-ul nostru www.transport-personal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/calatoriti-in-siguranta-cu-serviciul-de-transport-persoane-de-la-lukadi-transport