Creeaza-ti propriul stil de mobilier cu Atelierul de Design

BUCURESTI - 21 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Monden / Lifestyle

Atunci cand vine vorba despre locuinta noastra, fiecare dintre noi doreste sa isi puna amprenta asupra amenajarii interioare a spatiului. Si este firesc sa fie asa. Preferintele noastre in materie de culori si de design trebuie sa se regaseasca in fiecare detaliu al locuintei.

.

.

Mobilierul casei noastre este fara doar si poate un element extrem de important. Acesta influenteaza foarte mult aspectul casei si atmosfera resimtita atunci cand petreci timp in spatiul respectiv.Pentru a putea sa te bucuri de mobilierul care sa fie intocmai cu stilul tau, cea mai buna varianta o reprezinta Atelierul de Design.Aici vei putea gasi mobila la comanda pentru intreaga locuinta.

Atelierul de Design – specialistii in mobilier

Obiectul de activitate al Atelierului de Design este acela de a realiza mobilier la comanda pentru toti aceia care doresc sa nu ramana in standardele mobilierului clasic din magazine. Indiferent daca ai nevoie de mobilier pentru camera copilului, pentru sufragerie sau pentru bucatarie, la Atelierul de Design vei gasi mobilier pentru oricare dintre camerele casei tale.

Aceasta afacere de familie a pornit din dorinta de a iesi din tipar atunci cand cineva doreste sa aiba o casa exact asa cum si-o imagineaza. Tocmai de aceea la Atelierul de Design fiecare client isi poate crea propriul stil in privinta mobilierului. Chiar si cele mai indraznete idei pot fi puse in practica de echipa de tineri profesionisti care lucreaza pentru Atelierul de Design.

Mai mult, pe langa oferta de mobila la comanda pe care o regasesti la Atelierul de Design, tot aici poti beneficia si de servicii de consultanta pentru design interior si pentru amenajari interioare. In acest fel putem sa contribuim cu idei si solutii pentru ca fiecare client sa creioneze atmosfera ideala pentru acasa.

Calitate si profesionalism in mobila la comanda

Intreaga echipa ce lucreaza pentru Atelierul de Design este licentiata si acreditata pentru serviciile pe care le presteaza. Intreaga echipa de tamplari are studii de specialitate si cursuri pentru a oferi oricarui client produse de inalta calitate. Pe langa manopera care ofera calitate superioara, la Atelierul de Design sunt folosite materiale de cea mai buna calitate pentru orice piesa de mobilier.

Daca vrei sa beneficiezi de profesionalism si de calitate de top in domeniul mobilierului, atunci cu siguranta Atelierul de Design este alegerea ideala.Echipa noastra va dezvolta ideea ta referitoare la mobilierul casei, iar tamplarii si tapiterii nostri vor transforma ideea in realitate.

Poti beneficia de mobila la comanda de calitate excelenta fara sa fii nevoit sa platesti sume foarte mari. Dimpotriva, vei putea beneficia de preturi foarte apropiate cu cele ale mobilierului din magazine, dar pentru mobilierul care reflecta stilul propriu.

Transforma mobila visurilor tale in realitate

Cu Atelierul de Design orice idee in privinta mobilierului poate deveni realitate. Nu trebuie decat sa analizezi oferta de mobila la comanda de pe site-ul www.atelierul-de-design.ro pentru a gasi mobilierul potrivit. Fie ca vrei sa mobilezi o casa noua, fie ca vrei sa schimbi mobila veche, atunci cand apelezi la serviciile noastre ai certitudinea ca ideile tale vor deveni realitate.