Curatenie industriala – servicii indispensabile

Bacau - 29 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Serviciile de curatenie industriala au devenit astazi un element esential in desfasurarea tuturor proceselor tehnologice. Nu este de mirare ca in ultima perioada, standardele de curatenie in domeniul industrial au luat o mare amploare. Curatenia in hale si pe liniile de productie este absolut necesara pentru ca doar asa se asigura calitatea produselor finite.In plus, respectarea standardelor calitatii asigura totodata un mediu sanatos si protectiv pentru angajati.

.

.

SFS Group va ofera o gama larga de servicii de curatenie si intretinere dedicate sectorului industrial de care aveti nevoie pentru a mari in mod considerabil eficienta, productivitatea si profitabilitatea companiei dumneavoastra. Aici gasiti tot suportul necesar de care aveti nevoie pentru a avea rezultatele dorite.

Analizam in permanenta nevoile companiei dumneavoastra in materie de curatenie si ne adaptam cu usurinta serviciile cerute de clientii nostri, pentru ca vrem sa ne ridicam mereu la nivelul asteptarilor lor. Cu o vechime vasta in domeniu si o experienta pe masura in domeniul curateniei industriale, reusim intotdeauna sa combinam in mod eficient  forta de munca calificata si tehnica de care dispunem.

Cu noi nu veti da gres niciodata pentru ca impreuna putem sa gasim solutia cea mai potrivita necesitatilor dumneavoastra si rezolvam mereu fiecare deficienta, spre multumirea deplina a clientilor nostri.

Curatenie industriala – cea mai buna alegere

Daca nu sunteti inca siguri ce parteneri sa alegeti pentru desfasurarea serviciilor de curatenie industriala intrati chiar acum pe site-ul firmei noastre www.sfsgroup.ro  si convingeti-va singuri de eficienta serviciilor prestate. Partenerii cu care am colaborat de-a lungul timpului au fost total satisfacuti de investitia facuta.

Noi va oferim servicii inedite pentru curatarea interioara cladirilor, inclusiv a spatiilor administrative, din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, hale industriale, diverse spatii de productie si depozitare.De asemenea, ne ocupam si de realizarea activitatilor de dezinfectie pentru diverse cladiri, depozite si alte spatii care necesita aceste operatiuni.

Curatenie industriala – servicii special adaptate

Oricand aveti nevoie de serviciul de curatenie industriala nu ezitati sa ne contactati pentru ca noi ne adaptam cu usurinta cerintelor pietei. Echipa SFS Group curata spatiile industriale cu ajutorul echipamentelor performante si respecta un plan bine stabilit, in functie de specificul activitatii pe care o desfasurati.

Si pentru ca stim ca serviciul de curatenie devine parte integranta a procesului de productie, dezvoltam metode de interventie eficiente si venim in sprijinul colaboratorilor nostri cu solutii adecvate.Implementam tehnologiile de ultima generatie si detinem echipamente de mare capacitate care pot face fata cu succes chiar si celor mai exigente cerinte.

Oferim solutii de curatenie industriala adaptate fiecarui domeniu in care activati, pentru ca acestea sporesc in mod evident productivitatea firmei dumneavoastra. Asadar, ne desfasuram serviciile pentru diverse companii din domeniile industriale, cum ar fi: industria alimentara, fabricarea automobilelor, industria medicala. Asiguram curatenia si igienizarea liniilor de productie si a spatiilor de productie si depozitare. Serviciile noastre asigura calitate si precizie produselor finite, cresc durata de viata a utilajelor si ofera un mediu de lucru sanatos pentru angajati.