Descoperiti oferta de lame de deszapezire profesionale marca Tuchel

Cluj - Napoca - 30 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Societatea comerciala CONVAR IMEX SRL ofera posibilitatea tuturor firmelor care au sarcina de a asigura deszapezirea pe timpul iernii, dar si agentilor economici sau institutiilor publice care trebuie sa curete de zapada strazile si diferitele cai de acces de a beneficia de lame de deszapezire profesionale pentru eficienta maxima. Astfel, in oferta CONVAR IMEX SRL puteti gasi diferite modele din gama de lama de deszapezire marca Tuchel Germania.

.

Calitate superioara a lamelor de deszapezire marca Tuchel Germania

Oricare model de astfel de lama de zapada Tuchel se diferentiaza de produse similare ieftine. Astfel, lamele de deszapezire Tuchel Germania au incluse in pachetul de dotari standard o serie de dotari profesionale superioare care ofera o eficienta superioara in momentul utilizarii, iar raportul calitate-pret pentru o astfel de lama de zapada este unul excelent.

Dotarile suplimentare in cazul lamelor de deszapezire marca Tuchel Germania constau in existenta unui sistem de flotare care duce la cresterea sigurantei atunci cand utilajul este exploatat, a unor roti de  sustinere care asigura viabilitate sporita atat a echipamentului cat si a consumabilelor. Rolul sistemului de flotare este acela de a evita suprasolicitarea echipamentului si de a proteja astfel atat utilajul purtator, cat si sistemul hidraulic al acestuia.

CONVAR IMEX SRL-oferta diversificata de lame de zapada marca Tuchel

In oferta de lame de zapada a societatii CONVAR IMEX SRL puteti gasi mai multe modele intre care se remarca lama de deszapezire SF, lama de deszapezire L-SF, lama de zapada VARIO,lama de deszapezire SK sau modelul de lame de zapada L-SK.Oricare dintre aceste modele de lame de deszapezire poate face fata cu succes chiar si in conditii de iarna grea si va pot scoate din situatii in care cantitati mari de zapada cad in timp scurt.

In oferta noastra puteti gasi atat modele de lame drepte, cat si lame variabile, cu dimensiuni diferite atat pe latime cat si pe inaltime. Astfel, va putem oferi modele de lame de deszapezire marca Tuchel cu latimea lamei intre 125 si 370 de centrimetri  si cu inaltimi cuprinse intre 50 si 108 centimetri.

Oricare dintre modelele mai sus mentionate se remarca prin faptul ca sunt robuste si fiabile. Lamele de zapada de la CONVAR IMEX SRL  fac fata cu brio chiar si celor mai dificile conditii de iarna.  Mai mult decat atat, in oferta noastra puteti regasi modele de lame de deszapezire flexibile care pot fi adaptate suprafetelor de pe care urmeaza a fi indepartat stratul de zapada

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, la CONVAR IMEX SRL oferim consultanta tehnica si consiliere de specialitate pentru alegerea modelului potrivit de lama de zapada. In plus oferim consultanta pentru punerea in functiune a oricarui echipament si chiar montajul echipamentului daca clientul solicita acest lucru.

Ca urmare a particularitatilor de adaptare a lamelor de zapada la diferitele utilaje purtatoare, termenele de livrare ar putea fi mai mari. Ca urmare recomandam clientilor nostri sa tina cont de acest aspect atunci cand iau in considerare posibilitatea achizitionarii unui astfel de echipament.Va asiguram ca la CONVAR IMEX SRL depunem intotdeauna eforturi pentru a onora in cel mai scurt timp posibil orice comanda pentru produsele care sunt disponibile pe www.convar.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/descoperiti-oferta-de-lame-de-deszapezire-profesionale-marca-tuchel