Elimina impuritatile din sistemul instalatiei termice cu un filtru antimagnetita Fernox

Targu Mures - 10 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Oricare dintre noi ne dorim ca instalatiile termice sa functioneze optim timp cat mai indelungat. Chiar daca centralele termice moderne sunt fiabile, cu trecerea timpului si acestea se pot uza. Iar cauzele sunt multiple.

.

.

De cele mai multe ori apa reprezinta principala sursa care poate afecta sistemul instalatiei termice.Tocmai pentru a proteja cat mai mult centrala termica este recomandat sa apelezi la un filtru. Pe piata de astfel de produse poti gasi o sumedenie de variante. Cea mai buna alegere este reprezentata de un filtru antimagnetita Fernox.

Garantia calitatii in eficienta energetica cu Fernox

Chiar daca pe piata produselor dedicate eficientei energetice si protejarii instalatiilor termice vei putea gasi foarte multi producatori, trebuie spus ca brand-ul Fernox este lider mondial in acest domeniu.

De mai bine de 50 de ani acest brand produce dispozitive, echipamente, accesorii si produse pentru curatarea instalatiilor termice. De asemenea, Fernox cauta mereu sa vina cu ultimele inovatii. Inovatiile vizeaza atat reducerea emisiilor de dioxid de carbon, cat si atingerea celor mai ridicate standarde in domeniul calitatii.

Atunci cand alegi produse din gama Fernox ai certitudinea faptului ca vei beneficia de calitate superioara, dar si de fiabilitate sporita. Tocmai de aceea un filtru antimagnetita Fernox este alegerea ideala pentru a proteja instalatia termica de impuritati. 

Caracteristicile unui filtru antimagnetita Fernox

Un astfel de filtrul antimagnetita este conceput pentru a fi montat pe instalatiile termice pentru a elimina orice tip de impuritati din apa. Este cunoscut faptul ca in apa exista diferite impuritati care cu timpul pot afecta sistemul de incalzire centrala.

Filtrul antimagnetic de la Fernox este de cea mai inalta performanta. Pentru eliminarea impuritatilor din apa acest filtru foloseste sistemul de filtrare hidrociclonica si magnetica. Atunci cand optezi pentru un astfel de filtru ai certitudinea ca atat impuritatile magnetice, cat si cele non-magnetice vor fi eliminate.

Un astfel de filtru este varianta ideala pentru a fi montat in spatii restranse. De asemenea, poate fi montat cu o capacitate de orientare multipla. Acest tip de filtru este foarte usor de montat in cadrul oricarui sistem de incalzire centrala.Curatarea filtrului se poate face foarte rapid si extrem de usor. Nu este necesara demontarea unitatii pentru a curata filtrul.

Descopera oferta de filtre antimagnetice Fernox de la G&M Store

Daca esti in cautarea unui astfel de filtru antimagnetita Fernox, trebuie sa stii ca magazinul online G&M Store dispune de o oferta numeroasa de astfel de filtre. In functie de sistemul de incalzire centrala pe care il ai, poti opta pentru urmatoarele modele de filtre: Filtru magnetic Fernox TF1 Omega, Filtru Fernox TF1 Delta Filter si Filtru Fernox TF1 Total Filter.

Oricare dintre aceste filtre asigura cele mai ridicate performante in filtrarea impuritatilor apei care circula in sistemul de incalzire centrala. Citeste cu atentie caracteristicile fiecarui model si alege exact modelul care se potriveste instalatiei termice de care dispui.Intreaga oferta de astfel de filtre antimagnetice este disponibila pe www.g-m-store.ro.Daca ai nevoie de consultanta de specialitate sau de mai multe informatii, echipa de la G&M Stire iti sta la dispozitie la numarul 0265211339.