Etichete carton-o diversitate de modele si dimensiuni

Alexandria - 20 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Aceste etichete carton de la Tessilgraf insotesc produsele artizanale, frumos lucrate si le confera un plus de valoare. Fie ca aduc informatii suplimentare despre produsul respectiv fie ca contin un motto al companiei producatoare, cu siguranta veti vedea ca etichetele au un dublu rol.

.

.

Asadar daca sunteti in cautarea unei solutii elegante de etichetare aici gasiti nenumarate oportunitati care merita luate in considerare. Indiferent de forma si dimensiunea aleasa veti observa ca acestea se potrivesc de minune cu o intreaga gama de produse.

Folositi-va de etichete perfect functionale dar si cu un aspect estetic placut pentru ca noi va oferim solutii unice, inconfundabile. Toate formele etichetelor noastre sunt lucrate cu maxima atentie la detalii si sunt taiate cu precizie, ceea ce sporesc sansele de a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Serviciile noastre va sunt mereu la dispozitie si va ofera încrederea unei imprimari de calitate superioara. Totodata aici gasiti cel mai bun raport calitate pret si va puteti bucura de solutii inedite, care mai de care mai interesante. Realizate corect aceste etichete se potrivesc perfect si pentru articolele de imbracaminte, magazin de cadouri si alte accesorii.

Datorita faptului ca transmit o imagine puternica si au o estetica atragatoare  tot mai multe persoane isi indreapta atentia spre aceste produse. Nu mai stati pe ganduri si alegeti etichetele potrivite pentru a promova brand-ul si a va face cunoscuti pe scara larga in cel mai scurt timp posibil.

Etichete carton – absolut esentiale

Va oferim o gama vasta de etichete carton si accesorii care se potrivesc foarte bine atat in industria textila, marochinarie si pielarie, industria alimentara, industria bunurilor de consum cat si pentru zona de productie.Acestea sunt destinate etichetarii cu scopul de servi produselor din diferite domenii de activitate.

Etichete carton – simple si cochete

Pentru a va pune produsele in valoare si pentru a face numele firmei de-a dreptul memorabil cu siguranta aveti nevoie de etichete carton. Acestea contin detalii importante despre produs cat si pretul aferent si au un aspect estetic atragator. Daca vreti un anumit design nu ezitati sa intrati in contact direct cu unul dintre reprezentantii firmei noastre pentru ca impreuna puteti descoperi un design nou potrivit nevoilor dumneavoastra.

Etichetele de carton sunt menite sa furnizeze informatii referitoare la marca produsului, pret, tara de origine, firma producatoare si alte lucruri de interes major pentru clienti. Aici aveti posibilitatea de a va personaliza etichetele alegand tipul de carton, culorea, forma si dimensiunea. Raspundem rapid solicitarilor dumneavoastra pentru ca obiectivul nostru principal este sa ducem satisfactia clientilor la un nivel superior.

Pentru a conferi o nota de eleganta etichetei de carton, puteti alege tipul de finisaj dorit in functie de preferintele dumneavoastra. Etichetele au diferite particularitati, avand cateva elemente diferite in functie de culoare si  grosime. Important este ca indiferent de alegerea facuta noi va garantam ca ati facut cea mai buna alegere.

Taguri: etichete carton