Firma de top in reparatii cutii automate – Automatic Gearbox SRL

BUCURESTI - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

SC Automtic Gearbox SRL se adreseaza tuturor acelor soferi care au optat pentru masini pe cutie automata de viteze si care au nevoie de servicii de reparatii cutii automate . Cu o experienta de peste 20 de ani in repararea cutiilor de viteze, echipa de mecanici de la Automatic Gearbox din Bucuresti reprezinta fara doar si poate cea mai buna alegere.

.

Experienta in solutionarea problemelor oricarei defectiuni a cutiilor de viteze pentru toate brand-urile si modelele de masini reprezinta principalul atuu ce recomanda aceasta firma atunci cand ai nevoie de reparatii cutii automate.

Piata masinilor pe cutie automata este in crestere

Tot mai multi sunt romanii care au descoperit faptul ca o cutie automata de viteze aduce numeroase beneficii. Implicit acest aspect duce si la o cerere mai mare a serviciilor de reparatii cutii automate.Identificand faptul ca oferta de astfel de servicii este relativ slab reprezentata pe piata unitatilor de service auto din Romania, echipa de la Automatic Gearbox a decis sa se specializeze pe reparatii cutii automate.

In acest demers intreaga echipa de mecanici a fost instruita la stagii de pregatire in Olanda si Germania.Fie ca ai nevoie de o revizie a cutiei de viteze a masinii tale, fie ca intampini o defectiune la cutia de viteze si ai nevoie de servicii de reconditionare, inlocuire piese sau inlocuirea cutiei de viteze, echipa de mecanici de la Automatic Gearbox reprezinta cea mai potrivita alegere.

Automatic Gearbox – eficienta si rapiditate in servicii

Fiecare sofer isi doreste sa gaseasca acea unitate de service auto care sa rezolve intr-un timp cat mai scurt orice problema. Din aceasta perspectiva la Automatic Gearbox ai certitudinea ca in foarte scurt timp orice defectiune la cutia automata de viteze va fi solutionata.

Pentru diagnoza cutiei de viteze a masinii tale te poti adresa mecanicilor fara a avea nevoie de o programare prealabila. Iar acest lucru reduce foarte mult timpul de asteptare. Odata identificata problema avuta la cutia de viteze a masinii tale, echipa de mecanici de la Automatic Gearbox va cauta cele mai eficiente solutii pentru reparatii cutii automate.

In situatiile in care defectiunile sau probleme identificate nu sunt foarte grave, mecanicii vor incerca reconditionarea pieselor uzate. Daca este necesar se va trece la schimbarea pieselor care nu pot fi reconditionate. In ultima instanta, daca cutia de viteze automata este prea deteriorata si nu poate fi reconditionata sau inlocuirea de piese nu rezolva problema, atunci se va ajunge la inlocuirea cutiei de viteze.

Rezolvarea defectiunilor in unitatea de service auto Automatic Gearbox are un termen mediu de 24 de ore si doar daca este nevoie de inlocuirea pieselor se poate sa dureze 2-3 zile.

Alege profesionalismul in reparatii cutii automate

Calitatea serviciilor oferite de Automatic Gearbox este certificata de faptul ca aceasta firma este autorizata RAR. Fiecare sofer primeste garantie pentru piesele inlocuite, dar si pentru manopera efectuta de mecanici. Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile oferite de cei de la Automatic Gearbox SRL te asteptam la adresa web www.reparatiecutieautomata.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/firma-de-top-in-reparatii-cutii-automate-automatic-gearbox-srl