Geam rezistent la foc – protectie si eficienta maxima

BUCURESTI - 23 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Arcom Glass vine in sprijinul dumneavoastra cu oferta de geam rezistent la foc potrivit atat pentru suprafetele exterioare ale cladirilor, cat si in interior, din considerente estetice. Specialistii au fost nevoiti sa gaseasca cele mai bune forme de protectie la foc, pentru a va oferi siguranta deplina.

.

.

Bazandu-ne pe profesionalismul echipei cu care lucram dar si pe experienta acumulata de-a lungul timpului, avem certitudinea ca putem solutiona cerintelor clientilor nostri, indiferent de complexitatea  proiectului cerut. Construite prin suprapunerea mai multor straturi de sticla lipite cu ajutorul unui gel transparent termorezistent sau prin alaturarea a doua straturi de sticla, ce au intre ele un strat de gel, aceste geamuri indeplinesc in totalitate normele de integritate si de izolare termica.

Geamurile termorezistente se pot utiliza la usi si ferestre, amplasate in cadrul unor hoteluri, birouri, institutii culturale, sau in depozitele logistice. In general, acestea sunt completate si de o tamplarie rezistenta la foc, pentru rezultate sigure.

Parte a arhitecturii zilelor noastre, sunt folosite de asemenea si in cadrul spitalelor, cladirilor administrative sau halelor industriale, unde exista riscul de incendiu. Va oferim cele mai bune solutii, avand in vedere faptul ca oferta noastra cuprinde si geamuri cu suprafata mare si usi complete din sticla, fixate in profile, ceea ce va aduce rezultatele dorite.

Geam rezistent la foc – preturi corecte

Din punctul de vedere al protectiei, orice geam rezistent la foc ati alege de la Arcom Glass, va garantam ca performanta acestor structuri speciale corespunde cerintelor dumneavoastra.

Acestea impiedica extinderea focului si fumului si satisface toate necesitatile  privind temperatura laturii protejate de foc. Prin satisfacerea acestor cerinte, structura impiedica aprinderea materialelor inflamabile

Geam rezistent la foc- solutia ideala

Va punem la dispozitie diferite tipuri si grosimi de geam rezitent la foc, acestea fiind construite in mai multe dimensiuni si pot fi montate pe diferite rame si nu in ultimul rand, confera rezistenta maxima. Structurile de sticla combina in mod ideal satisfacerea cerintelor de protectie contra focului cu transmisibilitatea luminii.

Noi suntem constienti de faptul ca geamurile rezistente la foc sunt structuri ale caror utilizare necesita autorizare. Prin urmare, Arcom Glass comercializeaza doar produse cerifictae ce prezinta o eficienta marita. Toate acestea structuri sunt realizate cu maxima atentie la detalii, si va ofera solutii perfecte de etansare, ce dispun de autorizatiile tehnice necesare.

De asemenea, pot fi utilizate cu diferite sisteme de rame, incluzand ramele de metal si aluminiu. Montarea acestei sticle se face in concordanta cu normele impuse astfel incat sa se asigure o protectie la foc a intregului sistem. De asemenea, va garantam ca produsele noastre va ofera linistea de care aveti nevoie, protejand spatiul respectiv atat la foc cat si la fum, reducand radiatiile termice si conferind spatiului respectiv o izolare termica de exceptie. Asadar, nu ezitati sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru a avea experiente unice, fara sa va puneti viata in pericol.Penrru alte detalii accesati pagina noastra www.fireglass.ro.