Inchirieri ultilaje constructii Iasi

Iasi - 10 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Aveti nevoie de consultanta cu privire la utilajele de inchiriat?
Vam Sofi Trans SRL va ofera inchirieri utilaje constructii Iasi necesare pentru a va realiza proiectele in constructii. Noi va oferim utilajul potrivit lucrarii pe care o executati.

.

Aveti nevoie de consultanta cu privire la utilajele de inchiriat

Contati pe noi pentru a va furniza rapid echipamentul de care aveti nevoie. Gama noastra larga de utilaje poate satisface cererile dumneavoastra.
Oferim spre inchiriere o gama completa inchirieri utilaje constructii Iasi si echipamente pentru constructii:

Oferim servicii de inchiriere utilaje constructii Iasi

-cap-uri tractor,

-semiremorci basculante de 25 tone

-autobasculante 8 x 4,

-autobasculante 10 mc

-excavatoare pe senile

-buldoexcavatoare

-autogredere

-trailere

-incarcatoare frontale

-compactoare

Autogredere

Lucrari de terasare ( scarificare, reprofilare )Asternere material pietros.Executie rigole de pamantDeszapezire drumuri si platform

Buldoexcavatoare

Reprofilare platformeAsternere material pietros
    Deszapezire platforme

Excavatoare pe senile

Lucrari de demolare si dezafectare cladiri

Compactoare

Compactare terasamente si fundatii din material pietros
    Compactare straturi din mixture asfaltice

Excavator pe roti

Lucrari de demolare si dezafectare cladiri

Trailere

Transport utilaje
    Transport incarcaturi mari

Furnizam solutii complete de inchirieri utilaje constructii Iasi si echipamente pentru lucari de constructii industriale si civile, constructii de drumuri, lucrari edilitare.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostri inchirieri utilaje constructii Iasi cat si prestarea de servicii la un pret corect si competitiv.

Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor pentru constructii Iasi si echipamentelor pentru constructii.
Detinem o gama larga de utilaje de constructii fiabile, cu productiviatate ridicata si gata de pus la lucru.

Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.

Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale cat si incadrarea in termenele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant

Scopul nostru este de a raspunde cat mai promt si profesionist la solicitarile dumneavoastra de inchirieri, oferindu-va utilaje performante si operatori cu experinta in cel mai scurt timp posibil.
Este important sa lucrati in conditii de siguranta deplina, cu utilaje verificate si asigurate.

Toate utilajele sunt in conformitate cu standardele de siguranta in vigoare. Pentru ca utilajele pe care le inchiriati sa fie intotdeauna fiabile si gata de pus la lucru facem intretinere regulata asigurata de profesionisti in domeniu.

Furnizam solutii complete de inchiriere utilaje constructii si echipamente in Iasi.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: inchirieri utilaje constructii; inchirieri utilaje constructii Iasi; inchiriere autogredere Iasi, inchiriere buldoexcavatoare Iasi; inchiriere excavator pe senile Iasi; inchiriere compactoare Iasi; inchiriere trailere Iasi; inchiriere excavator pe roti Iasi;

In oferta noastra de inchirieri utilaje constructii Iasi veti putea gasi o gama diversa de utilaje performante. Toate utilajele oferite spre inchiriere sunt moderne, eficiente, in stare foarte buna si ofera maximum de siguranta beneficiarilor. Folosirea utilajelor va vor ajuta in optimizarea procesul de productie si a timpului de lucru.

Apeland la serviciile noastre, puteti sa contacti pe calitatea utilajelor de inchiriat pentru constructii Iasi.

.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/inchirieri-ultilaje-constructii-iasi