Masini de baxat profesionale de la Remont SRL

Campia Turzii - 7 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Tehnologie

Pentru industria de imbuteliat lichide alimentare, o masina de baxat automata sau semiautomata este absolut necesara pentru eficientizarea procesului tehnologic. Fie ca ai nevoie de astfel de echipamente pentru o afacere de imbuteliat apa plata sau minerala si sucuri, fie ca in cadrul afacerii tale te ocupi de imbutelierea vinului sau a berii, astfel de echipamente si utilaje sunt oferite de furnizorul Remont SRL din Campia Turzii, judetul Cluj, iar in oferta acestei firme gasesti de asemenea si masini de baxat profesionale.

.

Pe scurt despre masinile de baxat (ambalat)

Cu siguranta fiecare dintre noi a cumparat cel putin o data un bax de apa plata sau apa minerala ori un bax de suc. De asemenea, baxuri de vinuri sau de bere sunt prezente in toate marile magazine si mai mult ca sigur fiecare dintre noi a achizitionat astfel de produse. Sau poate chiar ieri ai cumparat un bax de ulei.

Ei bine, trebuie spus ca toate aceste lichide alimentare care sunt imbuteliate in diverse tipuri de recipiente vin in astfel de baxuri direct de la firma care asigura imbutelierea lichidelor respective. Altfel spus, pentru ca un numar de recipiente umplute cu sucuri ori cu ulei sa fie ambalat intr-un bax de 6 recipiente spre exemplu, este nevoie de un utilaj care sa faca acest lucru, iar o masina de baxat automata indeplineste aceasta sarcina.

O astfel de masina de baxat sau de ambalat foloseste folie termocontractabila pentru a ambala un numar de recipiente anterior umplute. Folia este derulata automat si viteza de derulare a acestei folii este controlata cu ajutorul unui invertor.

In momentul in care recipientele sunt ambalate corespunzator, cu ajutorul unei lame folia este taiata. O astfel de masina automata de baxat este folosita pentru obtinerea baxurilor de 6, 12, 16 sau 24 de recipiente pentru diferite tipuri de lichide alimentare.

Remont SRL comercializeaza masini de baxat in orice colt al tarii

Societatea comerciala Remont SRL este furnizor de astfel de masini de baxat si livreaza produse pentru sisteme de imbuteliere de cea mai buna calitate.De asemenea, echipa ce lucreaza pentru Remont SRL ofera si servicii de punere in functiune pentru toate echipamentele care fac parte dintr-un sistem de imbuteliere.

O masina de baxat automata din oferta celor de la Remont SRL poate fi integrata in fluxul tehnologic de imbuteliere impreuna cu alte utilaje asa cum sunt masinile de limpezit, masinile de dopuit ori masinile de etichetat. Trebuie subliniat faptul ca si aceste masini pot fi gasite in oferta celor de la Remont SRL Campia Turzii, la fel cum poti gasi si linii complete de imbuteliere.

Pentru a avea o imagine asupra tuturor produselor si serviciilor oferite de Remont SRL, acceseaza pagina www.remontutilaje.ro. Pe langa furnizarea de echipamente si utilaje pentru imbuteliere, profesionistii de la Remont SRL ofera de asemenea si asistenta tehnica in alegerea utilajului potrivit pentru activitatea pe care o desfasori, dar si servicii de punere in functiune sau de mentenenta pentru fiecare dintre utilajele folosite in cadrul sistemului de imbuteliere.

Taguri: masina de baxat
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/masini-de-baxat-profesionale-de-la-remont-srl