Pentru o promovare eficienta in online alege pachetele de servicii de la Bartera.ro

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Traim intr-o lume extrem de dinamica si in care fiecare domeniu de business se schimba constant. Pentru succesul oricarei afaceri promovarea acesteia reprezinta un pas obligatoriu, iar in societatea contemporana o promovare online este absolut necesara pentru a avea mai multe sanse de reusita cu afacerea ta.

.

Fie ca vorbim despre afacerile care ofera spre vanzare diferite produse, fie ca vorbim despre un business care ofera potentialilor clienti servicii, orice afacere are nevoie de o prezenta online pentru a creste vizibilitatea brand-ului si pentru a ajunge la un numar cat mai mare de potentiali clienti.

Oferta de astfel de servicii in domeniul promovarii online este foarte numeroasa si uneori poate fi cu adevarat dificil sa faci alegerea potrivita. Daca vrei sa beneficiezi de servicii complete si diversificate pentru promovare firma in mediul online, atunci cu siguranta Bartera este alegerea cea mai inspirata.

Bartera.ro este o platforma ce pune la dispozitia tuturor clientilor interesati de promovare online o gama diversificata de pachete de promovare firma in mediul virtual. Astfel, fie ca activezi in domeniul comertului si al magazinelor online, fie ca iti desfasori activitatea in ramura serviciilor, fie ca afacerea ta este parte din domeniul medical, fie ca gestionezi un restaurant, atunci cand alegi Bartera pentru promovarea in mediul online a afacerii tale ai certitudinea succesului tau. In oferta disponibila pe platforma de promovare Bartera.ro poti gasi pachete de servicii pentru toate buzunarele.

Pachetele de servicii pentru promovarea unei afaceri includ un pachet standard Gratuit, un pachet Premium, un pachet de servicii Corporate si un pachet de servicii promovare firma Personalizat. Pachetul standard Gratuit se adreseaza acelor afaceri care nu sunt inca prezente in mediul online si care isi doresc sa fie listate in mediul virtual pentru un plus de vizibilitate si sa isi promoveze brand-ul.

Pachetul Premium vine cu functionalitati suplimentare precum posibilitatea de a mentiona o parte din serviciile oferite de firma promovata, dar si posibilitatea de a include o galerie foto reprezentativa pentru domeniul de activitate al firmei promovate. Mai mult decat atat, un astfel de pachet premium pentru promovare online vine si cu redactarea si publicarea de articole SEO periodice pentru promovarea brand-ului tau.

Ajungem si la pachetul de servicii Corporate, acest pachet adaugand alte functionalitati pentru acele afaceri care isi doresc mai mult. Astfel, in cadrul pachetului Corporate poti beneficia de un video animat pentru firma ta, dar si de advertoriale si promovare pe Bartera.ro.

Pentru ca suntem constienti de faptul ca fiecare firma are specificul sau si fiecare domeniu de activitate are caracteristicile sale, la Bartera.ro oferim si pachete Personalizate pentru promovare firma in mediul online, aceste pachete fiind concepute pe baza cerintelor fiecarui client in parte.

Intreaga oferta de servicii si informatii complete cu privire la preturile fiecarui pachet oferit de platforma Bartera.ro sunt disponibile la www.bartera.ro.Daca iti doresti o expunere mai mare in mediul online si atragerea unui numar tot mai mare de clienti pentru cresterea afacerii tale, atunci nu ezita sa apelezi la serviciile oferite de Bartera.ro in ceea ce inseamna promovare online.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/pentru-o-promovare-eficienta-in-online-alege-pachetele-de-servicii-de-la-bartera-ro