Piscina langa Bucuresti- rafinament si buna dispozitie

BUCURESTI - 23 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Daca sunteti in cautare de o piscina langa Bucuresti La plage este locul ideal de relaxare totala. De-a lungul celor 8 ani de cand activeaza pe piata a reusit sa atraga sute si sute de oameni indragostiti de vara care abia asteapta sa petreaca timp de calitate la piscina.Acesta este un loc unic creat special pentru cei inspirati care indraznesc sa aibe o altfel de experienta.

.

.

Aici beneficiati de servicii bine puse la punct incepand cu oferta gastronomica pusa la dispozitie si pana la conditiile de lux oferite la piscina.Daca vreti sa petreceti zile de neuitat si sa gustati cate putin din specialitatile oferite ati ajuns la locul cel mai potrivit. In plus La Plage va intampina cu o oferta inegalabila greu de refuzat.

Aici aveti ocazia sa gustati din preparatele culinare care se ridica la rang de arta. De asemenea, va puteti rasfata cu bauturi de cea mai buna calitate, si cocktailuri cat mai diverse. Aici puteti alege ceea ce va doriti dintr-o gama variata de bauturi racoritoare si alcoolice. Accesati site-ul www.laplage.ro si beneficiati de servicii inedite la preturi de exceptie.

Piscina langa Bucuresti- un loc cu personalitate

Daca intamplator ajungeti la La Plage, cu siguranta veti fi placut uimiti de facilitatile pe care vi le ofera aceasta piscina langa Bucuresti. Aici vet fi intampinati de un personal profesionst care pune accent pe calitatea serviciilor si este mereu orientat spre satisfacerea dorintelor tuturor clientilor.De asemenea, beneficiati de o servire ireprosabila si va puteti relaxa intr-un loc de vis.

Avand in vedere ca este vorba despre o piscina generoasa ca marime si un spatiu frumos amenajat in acest ambient special veti petrece clipe de neuitat. La piscina aveti parte de un design deosebit, ce creaza o armonie perfecta intre rafinamentul spatiului si buna dispozitie a clientilor.

Piscina langa Bucuresti- amosfera inedita

Aceasta piscina langa Bucuresti este foarte bine intretinuta, avand in dotare sisteme de igienizare si filtrare permanenta a apei. Mai mult decat atat are o adancime care porneste de la 1.30 m si ajunge la 1.50 m, astfel ca puteti inota in voie cat va doriti.Dat fiind faptul ca este vorba despre o piscina incalzita temperatura apei este cuprinsa intre de 26 ˚C – 29 ˚C.

Piscina este acoperita, astfel incat nu puteti fi deranjati de soarele puternic sau de schimbarile meteorologice care pot aparea oricand, si care va pot strica buna dispozitie.Cand iesiti din piscina va puteti relaxa pe sezlongurile ergonomice si puteti savura fresh-uri atipice care sunt realizate dintr-o mare diversitate de combinatii de legume si fructe. Oricand va doriti sa aflati si alte detalii suplimentare despre aceasta locatie tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul online si sa spuneti de ce anume aveti nevoie.