Reparatii cutii automate – calitate garantata !

BUCURESTI - 28 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

La Reparatii de cutii automate, oferim o gamă completă de servicii tradiționale și de specialitate pentru vehicule. De la testare și reparații până la repararea a cutiilor automate, oferim proprietarilor de mașini o gamă largă de servicii, care poate fi găsită rar la alte garaje independente din zona.

.

.

La Reparatii de cutii automate, oferim o gamă completă de servicii tradiționale și de specialitate pentru vehicule. De la testare și reparații până la repararea a cutiilor automate, oferim proprietarilor de mașini o gamă largă de servicii, care poate fi găsită rar la alte garaje independente din zona.

Dacă aveți cerințe care nu sunt enumerate aici, sunați-ne acum și spuneți-ne ce doriți să facem pentru dvs. Suntem siguri că aveți serviciul de care aveți nevoie exact la prețul potrivit.

  Reparatii cutii automate :

În timp ce cele mai multe garaje din zona sunt bucuroase să repare problemele cutiei de viteze și a transmisiilor pe vehiculele acționate manual, foarte puține sunt specializate în reparațiile automate ale cutiei de viteze. Aceasta este o zonă în care excelează Reparatii cutii automate. Dacă conduceți o mașină automată și ați observat o deteriorare a deplasării, experții noștri vă pot inspecta astăzi mașina.

 Oferim cutii de viteze pentru service, reparații și recondiționări pe toate modelele și modelele de vehicule. În loc să plătim prețuri de specialitate sau de distribuție, clienții noștri se pot bucura de servicii de o calitate echivalentă la cele mai competitive rate.

Atelierul nostru se ocupă de reparații folosind echipamente de diagnoză avansată, care se îndreaptă spre inima problemei. Reparațiile sunt un serviciu foarte specializat. Serviciile de reprezentare echivalente sunt notorii costisitoare. Serviciile noastre sunt la prețuri avantajoase și niciodată nu vom face modificări.

Pentru transmisiile automate, cutia de viteze este ceva care trebuie păstrat în stare de funcționare perfectă.

Mișcările în timpul conducerii și lipsa răspunsului la schimbarea treptei de viteză ar trebui să fie acționate imediat, și acolo intră cu o reparație sau o înlocuire a cutiei de viteze.

Putem ajuta la înlocuirea sau spălarea lichidului de transmisie automată, care ar putea fi contaminat sau scurs dintr-un punct care necesită reparații.

Cu ochii noștri instruiți mecanic, o cutie automata cu probleme poate fi rectificată rapid și părțile uzate vor fi văzute și înlocuite. Legăturile și cablurile pot fi uneori distruse și pot provoca probleme atunci când se deplasează în sus sau în jos pe o treaptă de viteză, de aceea serviciul nostru amănunțit va fi o ușurare.

Specialistii nostrii sunt instruiti in Olanda si Germania. Ne gasiti de 15 ani in aceeasi locatie din strada Mehadia numarul 39 pentru orice fel de problema pe care cutia dumneavoastra de viteze automate o poate avea. Veti fi intampinati de o echipa ce va sta la dispozitia dumnevoastra pentru remedierea profesionala a problemelor intampinate. 

Executam reparatii pentru cutii automate de viteze , inlocuiri / schimbari cuti automate de viteza . Reparatatii cutii automate deviteze si inlocuiri cutii automate de viteze pentru marcile auto : AlfaRomeo, Acura, Audi, Buick, BMW, Cadillac, Citroen, Chevrolet, Fiat, Chrysler, Jaguar, Daewoo, Lancia, Dodge, LandRover, Ford, MG, Geo, Maserati, Gmc, Mercedes, Honda, Opel, Hyundai, Peugeot, Infiniti, Porsche, Isuzu, Renault, Jeep, Rover, Kia, Seat, Lexus, Skoda, Lincoln, Volkswagen, Mazda, Volvo, Mitsubishi, Nissan, Oldsmobile, Plymouth, AutomatePontiac, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota.

Vă putem ajuta cu:

Cutii de viteze automate recondiționate

Reparații la unitățile electronice

Consultanță gratuită și verificări diagnostice

SERVICIU de montaj cu cost redus