Reparatii cutii automate – o echipa de profesionisti !

BUCURESTI - 6 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Reparatii cutii automate este un furnizor de cutii de viteze pentru autovehicule. Suntem condusi de o echipa de management a profesionistilor din industria auto care au pionierat in industria cu cutie de viteze.

.

.

Reparatii cutii automate este soluția de limitare a perioadelor de întrerupere a flotei dvs.! Suntem condusi de calitate pentru a furniza numai cele mai bune cutii de viteze recondiționate, dife și arbori de colț.

Ce ne face sa fim cei mai buni ?

Angajamentul și integritatea pentru a oferi o calitate excelentă, servicii excepționale și de sprijin în orice moment, pentru dvs. clienții noștri de valoare. Aprobat de producători de vehicule și o amprentă națională.

Avem de departe cea mai tehnică reparație automată a cutiilor de viteze automate și refacerea în Romania. Operăm la același standard ca și facilitățile europene. Stația noastră automată de reparații a cutiei de viteze oferă echipamente electronice pentru cutii de viteze automate (manual și auto), precum și corpuri de supape.

Servicii și beneficii:

Furnizor de surse unice pentru toate manualele comerciale grele, comerciale ușoare și pasageri și automate, asigurând o calitate consistentă în întreaga flotă

Colectarea și livrarea la nivel național - în decurs de 24 de ore pentru toate centrele principale

Garanție la nivel național - kilometraj nelimitat de 1 an

Garanție suplimentară pentru Reman la producători "

Facilități naționale de credit

Prețul flotei competitive pentru controlul cheltuielilor de întreținere

Lider în industria repararii de cutii de viteze.

Veți găsi mai multe motive pentru care merită să fiți un client Reparatii cutii automate :

Suntem orientați spre calitate

Suntem orientați spre viitor

Suntem conduși de serviciu

Suntem rapizi, prietenosi si eficienti

Suntem cooperanți

Vreți să profitați și de principiul Reparatii cutii automate? Contactați-ne.

De asemenea, oferim o gamă largă de cutii de viteze recondiționate, de la producătorii de top auto. Scopul nostru este de a fi văzuți ca fiind primul centru de reparații auto și aveți interesele dvs. la îndemână pentru fiecare reparație sau serviciu pe care le efectuam.

Refuzăm să fim stabiliti ca al doilea cel mai bun și niciodată nu facem compromis în ceea ce privește calitatea pentru preț, mai ales când vine vorba de sacrificarea siguranței.

Suntem specializați în toate aspectele de cutii de viteze automate, de la reparații la reconstrucții complete. Eroare la găsirea problemelor electrice, utilizând cele mai recente aparate de diagnosticare.

Diagnosticarea oricăror probleme cu cutia de viteze poate fi reluată în cel mult 15 minute, acoperind toate mărcile și tipurile de transmisii automate. Există multe defecțiuni comune în cutia de viteze automată, de la alunecarea cutiei de viteze la modul de funcționare a cutiei de viteze.

Misiunea Reparatii cutii automate este de a oferi reparații auto de înaltă calitate, convenabile și complete, la un cost redus. Puteți fi siguri că Reparatii cutii automate sunt complet echipate pentru a vă face să conduceți înapoi fără probleme și eficient.

Expertiza noastră în domeniul reparațiilor poate fi aplicată la cele mai simple transmisii până la aranjamente complexe de acționare a tuturor mărcilor și tipurilor.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.reparatiecutieautomata.ro