Reparatii cutii automate – secretul succesului unei reparatii calitative !

BUCURESTI - 22 august 2017

Comunicat tip General in Auto

Reparam, reconstruim și recondiționăm cutii automate, reductoare de viteză și dispozitive de acționare. Procesul de reconstrucție începe cu dezasamblarea și curățarea echipamentelor și verificarea tuturor arborilor și a suprafețelor de fixare pentru toate rupturile, sau spațiile uzate.

.

.

Reparam, reconstruim și recondiționăm cutii automate, reductoare de viteză și dispozitive de acționare. Procesul de reconstrucție începe cu dezasamblarea și curățarea echipamentelor și verificarea tuturor arborilor și a suprafețelor de fixare pentru toate rupturile, sau spațiile uzate.

Vom determina cauza eșecului și vom furniza aceste informații împreună cu oferta noastră. Orice dovezi de nealiniere, căldură excesivă sau supraîncărcare în mașina dvs. vor fi notate. În cazul în care majoritatea celorlalți concurenți ar prefera să vă vândă pur și simplu o nouă cutie de viteze, avem nivelul de calificare și capabilitățile mașinii pentru a efectua chiar și cele mai dificile și complexe reparații. Efectuăm toate lucrările în mod eficient și garantam toate lucrările la timp pentru instalare.

Stilul nostru unic de reconstrucție, recondiționare și recutare pe toate tipurile de cutii automate.

Reconstruim, de asemenea, pompe, rotoare, arbori, role, suflante compresoare, pieptene de zdrobire a pietrelor, role pentru șlefuire, inele, ciocane și toate celelalte tipuri de mașini. De asemenea, putem fabrica toate tipurile de unelte noi. Finalizăm toate lucrările în mod eficient și garanteam toate lucrările timp. Cunoștințele și componentele noastre se extind la cutiile automate.

Așa cum unii știu că aceste cutii de viteze au fost o carte închisă pentru o lungă perioadă de timp. Ei bine, am stocat piese noi pentru aceste cutii automate. Acest lucru înseamnă că vă puteți repara propria cutie automata la o fracțiune din costul initial. Dă-ne un telefon pentru a discuta despre opțiunile tale.

Suntem capabili să diagnosticam și să remediem o gamă largă de probleme pe majoritatea mărcilor de autovehicule, în atelierele noastre complet echipate cu tehnicienii noștri calificați și dedicați.

Indiferent dacă este vorba de o reparație pe o cutie automată, cutie de viteze manuală, o problemă mecanică, ambreiaj sau doar un serviciu de calitate, Reparatii cutii automate vă poate oferi serviciile care nu sunt nici una.

Cand vine vorba de reparatia cutiilor de viteze, noi punem accent pe profesionalism si devotament, fiind cunoscuti de toti conducatorii auto care frecventeza zona pentru ceea ce facem.Piesele utilizate sunt de ceea mai buna calitate, avand stoc de produse pentru a facilita  servirea clientul cat mai prompt si mai profesionist, avand ca si target standarde inalte de calitate si profesionalism, ceea ce clienti care au intrat pe pragul nostru il pot confirma.

Tehnicienii cu experiență ai Reparatii cutii automate oferă servicii de reparare a unei varietăți de cutii de viteze auto într-o perioadă scurtă de timp. Cutiile de viteze pot fi reconstruite și personalizate și pentru a rezolva problemele cu scripetele motorizate, defectele lagărelor, scurgerile electrice și scurgerile de etanșare.

Analiza de defecțiuni și examinarea vibrațiilor, precum și modificările de implementare pentru a preveni eșecul recurenței cutiilor auto de transmisie, sunt, de asemenea, efectuate. În plus Reparatii cutii automate , furnizează atât analize de contaminare la fața locului, cât și la fața locului, precum și servicii legate de probleme legate de petrol, zgomot și scurgere.

 Reparatii cutii automate are o vasta experiență în domeniul reparațiilor cutiei de viteze. Nevoile de prelucrare sunt întâmpinate cu capacitățile de reparații auto. Deoarece serviciile noastre sunt locale, putem efectua reparații în zile, mai degrabă decât în ​​săptămâni. Capacitățile Reparatii cutii automate de reparare sunt de neegalat în industrie.

Pentru servicii rapide de încredere, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, vă rugăm să ne contactați.