Reparatii cutii automate- transparenta totala si fiabilitate

BUCURESTI - 18 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Automatic Gearbox s-a nascut din necesitatea aparitiei pe piata a unui service de reparatii cutii automate . Avand in vedere faptul ca tot mai multe persoane aleg sa conduca o masina prevazuta cu o cutie automata si cererile au crescut in acest sens. Este recomandat sa faceti o inspectare tehnica a masinii dumneavoastra lunar si sa o intretineti corespunzator, pentru a evita posibilatea defectarii acesteia.

.

.

Noi testam in prealabil cutia automata apoi va informam corect asupra solutiilor existente precum si costul aferent. In functie de decizia dumneavoastra, noi ne adaptam cu usurinta si alegem de comun acord ceea ce va convine mai bine.

Noi suntem datori sa va explicam exact despre ce este vorba pentru a nu ne induce clientii in eroare si a putea sa aleaga corect, varianta cea mai potrivita. Folosim tehnologie de ultima generatie, ceea ce ne ajuta determinam imediat care este starea pieselor precum si gradul de complexitate al defectiunii respective.  La noi gasiti si piese de schimb eficiente care sa redea imediat functionabilitatea masinii dumneavoastra.

Reparatii cutii automate- servicii excelente

Automatic Gearbox este firma specializata in reparatii cutii automate  pentru orice tip de masini detineti. Noi acordam asistenta tehnica profesionala pentru toti clientii care au nevoie de ajutorul nostru. Indiferent de problema cu care va confruntati noi reprezentam solutia ideala pentru indepartarea acestora.

Cu o vasta experienta in reparatia autovehiculelor reusim sa satisfacem chiar si cei mai exigenti clienti, datorita profesionalismului de care dam dovada cat si echipamentelor tehnice din dotare.

Noi oferim o gama completa de servicii si ne luam angajamentul ca vom solutiona cu brio orice problema, in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, aici aveti garantia lucrului bine facut, printr-o metoda rapida su eficienta.

Reparatii cutii automate - unelte si echipamente de siguranta

Atunci cand se defecteaza cutia de viteze, apelati cu incredere la firma noastra de reparatii cutii automate. Automatic Gearbox vine in sprijinul dumneavoastra cu servicii de calitate superioara si un personal calificat. Suntem o firma autorizata ce repectam cu precizie normele legale si va oferim garantia ca lucrarile finalizate de noi sunt resistente si durabile.

Bucurati-va de avantajele aduse de cutia automata si conduceti lejer si fara griji. Daca a aparut o defectiune din cauza unei coliziuni au pur si simplu din senin, nu disperati ci alegeti cea mai buna varianta de a inlatura-o in mod practic si eficient. Firma noastra reprezinta partenerul de incredere pentru oricine intampina un obstacol ce sta in calea bunei functionari a autoturismului dumneavoastra.

Realizam cu precizie defectiunea aparuta si garantam pentru munca depusa de noi. Ne gasiti on line pe site-ul nostru, dar ne puteti apela si telefonic pentru a ne comunica problema dumneavoastra. Noi facem eforturi mari sa asiguram doar servicii net calitative chiar si pentru cei mai sofisticati clienti.

Asadar, nu ezitati sa ne contactati si nu ratati oportunitatile exceptionale pe care le aveti precum si ofertele greu de refuzat. Oferim lucrari de calitate exceptionala si ne tratam clientii cu maxima consideratie si respect, pentru ca ei sunt aceia carora le datoram existenta noastra, precum si dezvoltarea noastra continua, in materie de reparatii cutii automate.