Service auto specializat in reparatii de cutii automate de viteze

BUCURESTI - 5 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Esti soferul unei masini care functioneaza pe cutie de viteze automata? Intampini defectiuni la cutia de viteze sau ai nevoie doar de o revizie la aceasta? Daca ai cautat ceva timp un service auto care sa iti ofere servicii specializate in reparatii cutii automate si pana acum nu ai gasit cea mai buna varianta, trebuie sa retii acest nume – Automatic Gearbox

.

Aceasta unitate de service este pe piata de reparatii de cutii automate de viteze de mai bine de 15 ani de zile si intreaga echipa de la Automatic Gearbox ofera cel mai ridicat standard de profesionalism in acest domeniu de activitate.La Automatic Gearbox totul decurge foarte simplu si extrem de rapid, astfel incat in cel mai scurt timp de la momentul la care te-ai adresat unitatii de service auto masina ta va fi din nou la drum.

In primul rand pentru o diagnoza a cutiei de viteze automate a masinii tale nu ai nevoie de o programare. In consecinta, te poti adresa oricand mecanicilor de la acest service auto.Mai mult decat atat, aceste serviciu de diagnoza este gratuit daca alegi Automatic Gearbox. Al doilea aspect care face ca totul sa decurga foarte rapid la Automatic Gearbox atunci cand vine vorba despre reparatii cutii automate se refera la experienta si expertiza de care dispun toti mecanicii acestui service auto.

Avand in spate un numar foarte mare de cutii de viteze reparate in ultimii 15 ani, mecanicii vor gasi in cel mai scurt timp cea mai eficienta solutie pentru o reparatie de cutie automata de viteze de cea mai buna calitate.Serviciile pe care Automatic Gearbox SRL le ofera in domeniul reparatii cutii automate de viteze sunt diverse si in acelasi timp complete.

Incepand de la testarea si revizia cutiei automate de viteze, continuand cu reconditionarea ori inlocuirea pieselor uzate sau defecte, si ajungand pana la schimbarea completa a cutiei de viteze automate daca aceasta este complet nefunctionala, toate aceste servicii pot fi regasite in oferta de reparatii de cutii automate de viteze.

In cazul in care este nevoie de inlocuirea unor piese uzate, trebuie spus ca lucram cu cei mai reputati furnizori in domeniu pentru a garanta pentru calitatea pieselor folosite la inlocuirea acelor piese defecte de la cutiile de viteze. In fiecare caz in parte mecanicii nostri specializati in repararea de cutii automate de viteze identifica initial defectiunea si ulterior aleg care este cea mai buna solutie pentru a repara cutia automata de viteza.

Intreaga oferta de servicii in ceea ce inseamna reparatii de cutii automate de viteze si datele de contact ale unitatii noastre de service pot fi gasite pe website-ul nostru la www.reparatiecutieautomata.ro. Daca ai intrebari sau doresti sa iei legatura telefonic cu echipa noastra pentru o programare, te asteptam la numarul 0723528323.

De asemenea, oferim si asistenta tehnica non-stop la numarul de telefon 0732125544. Uita de stresul provocat de cutia de viteze automata si oricand ai nevoie de reparatii cutii automate in Bucuresti apeleaza la serviciile oferite de SC Automatic Gearbox SRL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/service-auto-specializat-in-reparatii-de-cutii-automate-de-viteze