Tenis Arad a reusit sa duca la un alt nivel stilul de viata relaxant, dar si performanta

Arad - 18 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Dupa cum spune si numele Activ club va da posibilitatea sa fiti cat mai activi zi de zi, sa participati in mod eficient, la un stil de viata sanatos si sa aveti parte de o bunastare fizica. Noi suntem cei care va ajutam sa aveti de sanatatea dumneavoastra, practicand un sport care va motiveaza sa mergeti cat mai departe.

.

.

Tenisul, este si un sport al mintii, deoarece aveti nevoie de multa concentrare sa reusiti, asadar, chiar daca sunteti la inceput de drum, este momentul sa alegeti clubul care face totul posibil. Noi va oferim toate facilitatatile de care aveti nevoie si va stam la dispozitie cu sfaturi practice si utile, care sa va ajute sa luati decizia cea mai potrivita pentru dumneavoastra. In plus, stim ca pentru a va mentine in forma aveti nevoie deopotriva de odihna,  alimentatie sanatoasa si nu in ultimul rand, sport.

Aici aveti toate conditiile necesare pentru performanta dar in primul rand pentru o viata sanatoasa, ce va ofera bunadispozitia de care aveti nevoie zi de zi. Cu o vechime de 13 ani si cu o experienta pe masura, clubul nostru va sta la dispozitie cu oferte greu de refuzat si va supune atentia unor modalitati diverse de petrecere a timpului liber. Si pentru ca ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru dumneavoastra, promovam un stil de viata sanatos, prin toate activitatile pe care le puteti face aici.

Noi va oferim un mediu relaxant, unde sa va destindeti dupa masa dupa o zi lunga de munca si unde sa va puteti indeplini dorintele dupa bunul plac. In acest sens, indiferent de sezon, puteti juca tenis, deoarece avem 2 terenuri acoperite pentru perioada de iarna, care va dau aceasta oportunitate. In plus, daca vara va doriti sa jucati nocturn, nici o problema, noi avem o instalie special creata pentru a face acest lucru posibil.

Tenis Arad - cea mai buna alegere

Activ Club va ofera mediul ideal de a participa la tenis Arad  avand un numar de 7 terenuri pregatite corespunzator pentru ca dumneavoastra sa va puneti in practica indemanarea si experienta. Clubul nostru este special conceput pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Programul nostru prelungit si abonamentele lunare va asigura accesul la un program de recreere zi de zi.Avem o echipa dinamica, care face totul din pasiune si cauta in permanenta metode unice de a contribui in mod decisiv, la obtinerea rezultatelor la care ati visat dintotdeauna.

Tenis Arad- un sport surprinzator de elegant

Pasionatii de tenis Arad  si-au aratat recunostinta si aprecierea clubului nostru sportiv, inca de la primul contact cu echipa noastra. Aici puteti practica sportul dumneavoastra favorit in cele mai bune conditii si in deplina siguranta.

De asemenea, noi organizam si diverse concursuri la care puteti participa daca vreti sa profitati de fiecare ocazie care vi se ofera pentru a va exersa indemanarea si cunostintele acumulate in acest sens. Iar daca nu stiati pana acum, tenisul este accesibil tuturor membrilor nostri, indiferent de varsta, astfel incat este momentul ideal de a va initia copiii in acest sport competitiv.Pentru detalii suplimentare acceasti site-ul nostru www.activclub.ro

Taguri: tenis arad