Tractari auto Bacau- servicii moderne de tractari

Bacau - 27 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Andrimpex este mereu aproape de dumneavoastra atunci cand apare o problema si aveti nevoie de ajutor specializat. Va asiguram asistenta rutiera si consultanta tehnica la nevoie pentru ca prin serviciul auto Bacau vrem sa redam mobilitatea autoturismului dumneavoastra.

.

.

Lasati totul in seama specialistilor, deoarece noi avem grija sa nu ramaneti in mijlocul drumului daca se intampla un incident nedorit. Fie ca este vorba despre  probleme tehnice, fie ati ramas fara combustibil in trafic suneti-ne imediat iar ne vom deplasa in cel mai scurt timp posibil la fata locului. In prima faza vom incerca sa depanam autoturismul iar daca acest lucru nu este posibil, va tractam rapid si ieftin pana la cel mai apropiat service.

Obiectivul principal al firmei noastre este sa venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii moderne de tractari si sa ne castigam admiratia clientilor nostri. In acelasi timp, vrem sa reducem la minim daunele care au aparut dupa accident si sa va transportam in siguranta la locul unde doriti sa ajungeti. In primul rand incercam sa depanam autoturismul avariat la locul incidentului apoi la nevoie transportam pasagerii de la locul evenimentului rutier.

Tractari auto Bacau – promptitudine si seriozitate

Oricand aveti nevoie de tractari auto Bacau apelati cu incredere la firma noastra pentru ca noi suntem partenerul de nadejde care nu va lasa la greu. Si pentru ca avem grija de clientii nostri si ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru ei nu vor exista niciodata costuri suplimentare.

Serviciul de asistenta rutiera este gratuit pentru ca punem mare accent pe informare si consiliere. Va oferim solutii flexibile astfel incat ne putem adapta cu usurinta dorintelor dumneavoastra. Ne respectam promisiunile fata de clienti si credem consecvent in profesionalism pentru ca ne desfasuram activitatea de zi cu zi cu pasiunea si daruire.

Tractari auto Bacau – calitate net superioara

Serviciul de tractari auto Bacau este disponibil la orice ora si in orice zi a saptamanii,astfel ca atunci cand aveti nevoie stiti exact unde ne gasiti. Fie ca aveti o defectiune, sau ati avut un accident rutier, noi stim ca timpul este de prisos.

Cu siguranta aveti nevoie de o solutie prompta si eficienta, din partea unui specialist, pe care il gasiti la firma noastra. Aici aveti posibilitatea de a beneficia transparenta si suport rapid la orice interventie deoarece veti sti in cat timp va ajunge masina de interventie precum si costurile aferente.

Asadar pentru o defectiune mecanica sau rutiera, accident rutier sau orice alta situatie care va  impiedica sa va continuati calatoria in conditii optime apelati cu incredere la serviciile noastre. Excelenta calitatii serviciilor oferite clientilor nostri se bazeaza pe profesionalism si dedicare totala. Din grija pentru clienti folosim doar standarde moderne pentru a aduce satisfactia clientilor la cel mai inalt nivel.Pentru mai multe detalii vizitati pagina noastra web www.tractarionesti.ro.