Ulei biodegradabil –special creat pentru protejarea mediului inconjurator

BUCURESTI - 1 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Preocupata in mod continuu de protejarea solului si a apei, Antos Grup furnizeaza de ulei biodegradabil de top , ce este folosit cu usurinta pentru masini de extractie, utilaje de constructii, utilaje terasiere, precum si curatare sau drenaj.

.

.

In cazul scurgerilor accidentale, uleiul pierdut de la motoare poate deveni o sursa majora de poluare a mediului inconjurator, indiferent daca vorbim despre paduri sau mediul agricol. Noi ne indreptam atentia spre oferirea de produse bio care sa se adapteze cu usurinta activitatilor din silvicultura si agricultura.

De-a lungul timpului am reusit sa ne remarcam pe piata prin profesionalismul de care dam dovada dar si prin seriozitatea cu care ne tratam fiecare client. Astfel am reusit sa ne consolidam pozitia pe piata ca fiind unii dintre principalii distribuitori pe piata intretinerii industriale si agricole din tara. Produsele noastre se adreseaza cu precadere unitatilor de productie industriala si agricola si ne dorim sa venim mereu cu produse noi care sa va impresioneze in mod placut.

Suntem mandri ca am reusit sa multumim  multi clienti si ne marim portofoliul in mod considerabil de la an la an, datorita ofertei noastre de produse net calitative dar si sistemului de lucru bine organizat. Desfasurarea activitatii in mod eficient si o echipa dinamica ne ajuta sa ne pastram un loc de cinste in randul preferintelor clientilor nostri. Suntem adevarati profesionisti care venim in sprijinul dumneavoastra cu oferte greu de refuzat si produse bio ce se adapteaza usor nevoilor clientilor nostri.

Ulei biodegradabil – multiple intrebuintari

Orice ulei biodegradabil ati alege de la Antos Grup trebuie sa aveti convingerea ca acesta este un ulei sintetic special foarte rezistent la uzura. Acestea au depuneri reduse si sunt imbogatite cu aditivi ce protejeaza impotriva ruginei si coroziunii caret prelungesc durata de viata a utilajului si permit intervale lungi de schimb

In plus, toate produsele noastre respecta cu strictete normele europene impuse de lege pentru ca suntem cei mai buni in domeniu si vrem sa fim remarcati la adevarata noastra valoare. Uleiul biodegradabil se foloseste cu precadere la agregate hidraulice, la care exista pericolul ca uleiul folosit sa poata ajunge in apa sau pamant, precum si la agregatele agricole, forestiere si de constructii si masinilor care opereaza pe pistele de schi.

Ulei biodegradabil- cea mai buna alegere

Antos Grup este partenerul dumneavoastra de nadejde atunci cand vine vorba despre comercializarea diferitelor tipuri de ulei biodegradabil, atat de necesar pe piata intretinerii de utilaje industriale si agricole Produse atestate de catre organismele internationale, aceste uleiuri au proprietati caracteristice unor uleiuri sintetice si in plus sunt descompuse de micro-organismele din sol sau din apa in cazul unor scurgeri accidentale fiind folosite pe scara larga in domeniul agricol si silvic.

Asadar, nu mai stati pe ganduri si contactati-ne imediat, pentru ca acum este momentul oportun pentru a va achizitiona uleiuri biodegradabile ce se ridica la cele mai inalte standarde calitative.  Pe langa calitatile excelente de lubrifiere si anticorozive, acesta isi pastreaza calitatile indiferent de temperaturile atinse si conditiile meteorologice.