Unitate de service auto specializata in reparatii cutii de viteze automate

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Daca ai optat pentru un autoturism care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automata, atunci cu siguranta ai descoperit deja numeroasele avantaje pe care un astfel de autoturism le ofera. Insa chiar daca atunci cand esti la volan te bucuri de numeroase avantaje, in momentul in care cutia de viteze automata indica ceva probleme in functionarea acesteia, atunci trebuie sa te adresezi imediat unui service auto care ofera servicii de reparatii cutii automate .

.

.

O cutie automata de viteze inseamna un grad ridicat de complexitate. Si chiar daca cutiile automate sunt in general foarte fiabile, exista riscul ca odata cu trecerea timpului sa intampini probleme in functionarea cutiei de viteze.Din acest punct de vedere a stii exact care este service-ul auto care iti poate oferi cel mai ridicat nivel de profesionalism este un mare plus pentru fiecare sofer.

Verificarea periodica –solutia pentru cutia de viteze automata

Parcul auto din Romania este unul care cuprinde in mare masura autoturisme second hand. Iar acest lucru este valabil si in cazul autoturismelor care functioneaza pe cutie automata de viteze. Preturile acestor autoturisme sunt cu siguranta mai mari decat cele pe cutie manuala. Din aceasta perspectiva nu foarte multi soferi isi permit sa achizitioneze o masina pe cutie automata noua.

In situatia in care ai achizitionat sau urmeaza sa achizitionezi un autoturism care functioneaza pe cutie automata de viteze este recomandat sa te adresezi unui service auto specializat pentru a verifica starea cutiei de viteze. Printr-o verificarea a cutiei de viteze automate iti vei putea da seama daca totul functioneaza in parametrii optimi. Un service auto specializat in reparatii cutii automate iti poate pune la dispozitie testele necesare pentru verificarea starii cutiei de viteze.

Pe de alta parte, chiar si daca vorbim despre un autoturism nou pe care l-ai cumparat care functioneaza pe cutie automata, odata cu trecerea anilor este recomandat sa treci pragul unui service auto pentru o revizie periodica. Acest lucru poate asigura prelungirea vietii cutiei de viteze. Si astfel vei face economii importante, fiind mult mai ieftin sa faci revizia periodica comparativ cu tarifele pentru reparatii cutii automate.

Echipa de mecanici specializati in reparatii cutii automate

Cu toate ca oferta de servicii in domeniul auto este foarte mare, trebuie spus ca nu orice mecanic stie sa rezolve eficient problemele cutiilor de viteze automate. Tocmai de aceea este bine sa apelezi la serviciile unei unitati auto specializate in reparatii cutii automate. Un astfel de service auto este Automatic Gearbox din Bucuresti.

La acest service auto intreaga echipa de mecanici este pregatita si instruita in solutionarea oricarei probleme aparute la cutia de viteze automata a oricarui model de masina.Ca urmare a pregatirii si experientei in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze, echipa de mecanici care lucreaza pentru Automatic Gearbox este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR).

Acest lucru reprezinta o garantie a calitatii superioare pentru toate serviciile prestate.Pentru o vizita in acest service auto specializat in reparatii cutii automate nu ai nevoie de o programare, iar serviciile de diagnoza sunt gratuite.Pentu mai multe detalii viziteaza pagina noastra web www.reparatiecutieautomata.ro.