Blue Air introduce preturi speciale pentru Sibiu

BUCURESTI - 19 mai 2010

Comunicat tip General in Turism

Sibiu – 19 mai. Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 50 de rute europene, a introdus recent preţuri speciale pentru zborurile operate din Sibiu, anticipând o vară activă pentru Capitala Culturală Europeană a anului 2007.

În cadrul noii oferte promoţionale Blue Air, pasagerii pot rezerva zboruri către Koln la un preţ care începe de la 14,99 Euro pe segment (taxe de aeroport incluse), în timp ce biletele pentru destinaţii precum Madrid, Valencia şi Londra încep de la 49,99 Euro pe segment (taxe de aeroport incluse). Rezervările la aceste preţuri pot fi făcute în perioada 18 – 24 mai 2010 pentru zboruri în intervalul 18 – 30 octombrie 2010. Bilete incluse în oferta promoţională sunt deja disponibile pe site-ul www.blueairweb.com iar locurile la tarif redus sunt limitate.

Sherif Ussama, Director General al Blue Air, susţine că noua politică de preţuri are o legătură strânsă cu dorinţa de consolidare a Sibiului ca destinaţie turistică:

„Oferta vine în întâmpinarea celor care vor să călătorească în perioada mai – octombrie 2010 din Sibiu în Germania, Spania sau Anglia, dar în special pentru a valorifica potenţialul turistic al Sibiului în rândul turiştilor străini, în continuă creştere din 2007, când oraşul a fost desemnat Capitala Culturală Europeană”
Compania operează din Sibiu zboruri spre Koln, Londra, Madrid, Valencia şi Stuttgart.
Blue Air, prima companie aeriană de smart flying, a început să opereze zboruri low-cost în Decembrie 2004 şi de atunci, a transportat peste 4,5 milioane de pasageri peste tot în Europa. Pionier al modelului de smart flying, Blue Air a introdus ideea calităţii accesibile în aviaţia europeană şi şi-a extins rapid activitatea în 13 ţări din

Europa: Austria, Belgia, Cipru, Germania, Marea Britanie, Grecia, Franţa, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, Spania şi România.

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc, este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

În prezent, Blue Air operează 14 aeronave: 10 avioane Boeing 737 şi patru aparate SAAB 340. Flota Boeing 737 numără: trei aeronave seria 737 – 300, două aeronave seria 737 – 400, o aeronavă seria 737-500 şi patru aeronave 737 – 800 Next Generation, cu capacităţi între 126 şi 189 de locuri. Cele patru avioane SAAB 340 au o capacitate de 33 de locuri fiecare.

Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

În 2009, Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism (FIJET) a acordat companiei Blue Air premiul Mărul de Aur, una dintre cele mai renumite distincţii în materie de turism. În fiecare an, FIJET oferă premiul Mărul de Aur acelor ţări, oraşe sau organizaţii care au avut o contribuţie marcantă la promovarea turismului şi a domeniilor conexe. Pentru România, celelalte două premii „Marul de Aur” s-au dus către Zona Ecoturistică Mărginimea Sibiului şi respectiv către Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Pentru anul 2009, compania Blue Air a inregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 140 de milioane de Euro şi peste 1,7 milioane de pasageri.

florentina.ivan@blue-air.ro
info@blue-air.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/blue-air-introduce-preturi-speciale-pentru-sibiu