Blue Air lanseaza asigurarea de calatorie

BUCURESTI - 12 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Blue Air, prima companie de smart flying, anunţă introducerea asigurării de călătorie prin intermediul parteneriatului cu Airsavings.

După un proces foarte lung şi amănunţit pentru a selecta cel mai bun partener pentru asigurarea de călătorie, acum Blue Air poate oferi pasagerilor săi mai multă flexibilitate în călătoria cu avionul.

Airsavings este o companie franceză care oferă soluţia completă pentru furnizarea de asigurare de călătorie pasagerilor la cel mai accesibil tarif din Europa cu acoperire în 27 ţări membre UE.

Pasagerii Blue Air au posibilitatea de a alege opţional în timpul achiziţionării biletului de călătorie sau după, unul dintre următoarele pachete:

Cancellation Cover -  Include asigurare în cazul anulării zborului sau modificarea perioadei de călătorie.

Package Cover -  Include asigurare în cazul anulării zborului sau modificarea perioadei de călătorie, asistentă medicală de urgenţă, pierderea sau deteriorarea bagajului, asistentă  telefonică 24h/24 din partea asiguratorului, responsabilitate civilă şi repatriere. Acest pachet include asigurarea pentru bilete de călătorie dus – întors.

One Way Multirisks - Include asigurare în cazul anulării zborului sau modificarea perioadei de călătorie, asistentă medicală de urgenţă, pierderea sau deteriorarea bagajului, asistentă telefonică 24h/24 din partea asiguratorului, responsabilitate civilă şi repatriere. Acest pachet include asigurarea pentru un segment de zbor.

Poliţa de asigurare de călătorie poate fi achiziţionată doar online de pe site-ul oficial Blue Air, fie în momentul achiziţionării biletului de călătorie sau după cumpărarea acestuia.

Mai multe detalii despre noile polite de asigurare sunt disponibile pe www.blueairweb.com la sectiunea „INFO UTILE”.

Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blue-air/blue-air-lanseaza-asigurarea-de-calatorie