Blue Air relanseaza cursele interne. Acum Bucuresti - Arad la preturi incepand de la 53 ron*/segment + taxe !

BUCURESTI - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

Fisiere atasate:

35419-ba-boeing-737-02.jpg

Incepand cu 12 martie 2008, Blue Air va ofera singura cursa interna Bucuresti - Arad - Bucuresti. Astfel veti putea ajunge din Bucuresti la Arad, in doar 50 de minute. Nu trebuie decat sa achizitionati biletele de avion incepand cu preturi de numai 53 de ron*/ segment + taxe. Acum nu mai pierdeti timp si bani folosind un mijloc de transport terestru, trebuie doar sa achizitionati biletul pentru noua ruta interna Blue Air: Bucuresti - Arad - Bucuresti.
Zilele de operare pe perioada orarului de iarna (12 martie - 29 martie 2008 ) sunt: luni, marti, joi, vineri, duminica.
Zilele de operare pe perioada orarului de vara (30 martie - 25 octombrie 2008 ) sunt: marti, miercuri, joi, sambata, duminica.

Orarul de zbor complet pentru aceste curse este disponibil pe site-ul Blue Air, www.blueair-web.com.

Cumparati acum un bilet de avion de la unul din punctele de vanzare Blue Air din tara sau din strainatate, de la orice agentie colaboratoare Blue Air, prin intermediul Call Center sau a site-ului oficial Blue Air si veti fi inscrisi automat in campania „Coboara din avionul Blue Air direct intr-un Logan nou - nout!”, concurs la care lunar poti castiga un autoturism. Aceasta promotie este valabila pana in data de 31 decembrie 2008.
Mai multe bilete cumparate, mai multe sanse de castig!

Blue Air va indeamna sa vizitati Aradul, unul dintre cele mai frumoase orase si judete ale Romaniei. Judetul Arad este asezat in vestul tarii, cuprinzand teritorii din Partium si din Banat, situat de o parte si de alta a Muresului si Crisului Alb.
In orasul Arad puteti vizita Palatul Cultural, cladirea reprezentand o combinatie de mai multe stiluri: clasic, renascentist italian, gotic francez, baroc francez si roman, Palatul Administrativ, Catedrala Romano-Catolica.
Nu ratati si o mica vizita la Cetatea Aradului. Cladirea a fost ridicata la cererea imparatesei Maria Tereza. Construita in forma de stea cu sase colturi, cladirea era prevazuta cu trei randuri de cazemate subterane si mai multe randuri de santuri. In incinta complexului se gasea o capela care fusese construita o data cu cetatea. Poarta principala si cladirile din interior au fost construita in stil baroc.

*locuri limiate la acest tarif

Pentru orice fel de informatii va rugam sa accesati site-ul Blue Air, www.blueair-web.com, sau sa ne contactati la Call Center: +40 21 2088686 sau email: info@blue-air.ro.

Despre Blue Air

Compania BLUE AIR este o companie aeriana privata construita dupa modelul
„low-fares” (tarife accesibile), model care a aparut si s-a dezvoltat in
Statele Unite ale Americii si ulterior in Europa de Vest.
BLUE AIR opereaza in prezent de pe Aeroportul International Bucuresti-Baneasa, situat la doar 10 km de centrul orasului. In cursul anului 2006, compania a transportat peste 443.000 de pasageri, avand ca destinatii Italia, Spania, Franta, Germania, Turcia, Belgia, Portugalia, Cipru si Marea Britanie.

Flota BLUE AIR este constituita din 4 aeronave moderne, BOEING 737, seriile
300, 400 si 500, cu capacitati cuprinse intre 123 si 167 de locuri, iar echipajul
BLUE AIR este format din piloti experimentati cu peste 10.000 de ore de zbor
si insotitori de bord calificati.

Biletele BLUE AIR pot fi cumparate direct de pe site-ul web www.blueair.ro ,
prin call center (021 208 86 86), de la agentiile proprii BLUE AIR din
Bucuresti sau de la cele peste 1000 de agentii partenere din tara si din
strainatate.