Vara reducerilor la Blue Air continua

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in Turism

Ce îţi doreşti cu adevărat? Un apfelstrudel sau o paellia? O bere blondă sau o sangria? Spania sau Germania? Te întrebăm asta pentru că de la 23 iunie avem super oferte pentru destinaţii din Spania şi Germania.

Pana pe 28 iunie Blue Air oferă preţuri promoţionale de vară pentru trei oraşe din Germania, Berlin, Koln şi Stuttgart şi două oraşe din Spania, repectiv Madrid şi Valencia.

Oferta este valabilă în perioada de calatorie 23 iunie – 15 iulie 2009, pentru biletele achiziţionate între 23 iunie– 28 iunie, în limita locurilor disponibile. Preţurile biletelor dus-întors, cu toate taxele incluse, pleacă de la 80 Euro şi ajung până la 98 Euro, în funcţie de oraşul ales ca destinaţie. Oferta pentru Germania este deschisă de zborul Bucureşti – Koln cu un cost de 80 de euro, urmată de Bucureşti – Stuttgart la 90 de euro şi Bucureşti – Berlin la 98 de euro. Oferta de Spania începe cu cursa Bucureşti – Madrid la 85 de euro si mai avem Bucureşti - Valencia cu un cost de 95 de euro.

„Ştim că bugetul de vacanţă este primul afectat într-o perioada de criză precum este aceasta. Însă pentru că ne dorim să fim alternativa „smart” de zbor, le punem la dispoziţie clienţilor noştri oferte care satisfac orice buget de vacanţă.”, a declarat Adrian Ionascu, director General, Blue Air.

Biletele sunt deja disponibile pe site-ul Blue Air (www.blueair.ro), la agenţiile proprii, prin serviciul Reservations and Customer Service sau la agenţiile de turism partenere.


Despre Blue Air


Blue Air, singura companie de smart flying din România, are capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituită în prezent din opt aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 – 300, doua aeronave seria 737 – 400 şi trei aeronave 737 – 800 Next Generation (având o capacitate de 189 de locuri). Compania a semnat in 2008 contracte pentru achiziţionarea a încă cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.
Pe parcursul anului 2008, peste 1.110.000 de pasageri au zburat cu Blue Air. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când peste 900.000 de călători au ales să zboare cu operatorul de transport aerian românesc, Blue Air înregistrează o creştere de peste 23%. Pentru acest an, Blue Air anticipează un total de 1.700.000 de călători. În ceea ce priveşte indicatorii economici, Blue Air a înregistrat o cifră de afaceri de 124.130.000 de Euro în 2008 şi estimează 170 de milioane pentru 2009. Echipajele Blue Air sunt formate din piloţi experimentaţi (majoritatea având peste 15.000 de ore de zbor).

2008 a fost un an extrem de prolific pentru Blue Air, compania câştigând o serie de contracte extrem de importante. Contractul de concesiune, semnat pe o perioadă de 34 de ani, al aeroportului din Bacău, conform căruia compania va investi în total 45 de milioane de euro în dezvoltarea infrastructurii, realizarea pistei de decolare-aterizare, extinderea platformelor în vederea asigurării spaţiilor de parcare şi operare la sol a aeronavelor, realizarea unui nou terminal, precum şi asigurarea sistemului de operare pentru bagaje la plecări şi sosiri. Se adaugă şi contractul câştigat pentru construcţia unui nou terminal la aeroportul Băneasa din Bucureşti, cu o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro. De asemenea, anul trecut compania aeriană Blue Air a semnat un contract prin intermediul căruia a fost desemnată ca fiind transportatorul oficial al Poştei Române pentru următorii trei ani.


florentina.ivan@blue-air.ro
info@blue-air.ro